Carro + Novalie :)

Vad jag inte gillar dom dagarna Liam vaknar tidigt. Usch. Idag vaknade han 8. Han fick välling och somnade om vid 9. Sen vaknade jag vid 12 å fick panik typ för skulle ju hinna handla en 2års present till Xandro innan jag skulle träffa Carro och Novalie klockan 13. Så var bara packa väskan, göra mat till Liam, väcka han, ge han mat, klä på han och sen klippa hans naglar för att slippa att han river Novalie. Mamma kom hit och klädde på Liam och så. Han hatar verkligen att klä på sig. Så man får ju ta på strumporna å låta han leka. sen tröjan, lek, byxor, lek osv. tar ju evigheter. Gör man allt samtidigt som jag gör när vi har bråttom då blir han jättearg och börjar gråta stora krokodiltårar.

Kom iaf iväg till leksaksaffären i stan. Stod i en 35 minuter minst å kolla på allt. Liam kröp å drog i olika traktorer å grejer oxå så då fick man ju se vad man kan tänkas köpa till han i 1års present. Hittade iaf en present till Xandro så småningom å sen kom jag bara 6 minuter försent till Carro :=)

Novalie är 6 dagar yngre än Liam. Hon kom den dagen Liam var beräknad men Liam ville ju ut innan. Han ville träffa mamma :)

Novalie började med att springa på Liam å pussa på han å hänga på han osv. Liam som brukar vara rädd för yngre barn är inte längre rädd för henne iaf. Men han tycker fortfarande att hon är lite läskig. Så han satt mest å titta chockat på henne och fundera på vad hon sysslade med. Själv tyckte jag dom var gulliga. Speciellt när hon satte sig i knät på honom :)
Vi tog å gick till lekparken eftersom det var så fint väder. Men Liam gillar ju inte lekparker så han ville inte gunga eller nått. Så då gick vi in till stan å köpte glass. På hemvägen märkte vi att Novalie sparkat av sig skon så vi vände. Hittade den på ett övergångsställe. Som tur var i kanten och inte mitt på =) Hemma hos Carro fick barnen mat å sen lekte dom lite innan mamma kom och hämtade oss.

Jag la Liam vid 18.30 för han var så trött. MEN nej sova vad är det? Vid 21 hade jag nästan fått han till att somna när syrran och henns kompis Erika kom. Så då fick jag ta upp Liam å låta han leka en stund. Sen åkte dom hem. Vid 22 fick han mat igen å sen la jag han. Å då äntligen somnade han :)

Lite bilder från dagen =)

Novalie sitter i Liams knä :)

Hon hänger på honom :)

Mamma Carro och Novalie äter glass :)

Hon var så härligt blyg idag när hon träffade Liam. Satt å rodande å skrattade å hade sig. Lite kärlek på g från hennes håll tro? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0