SKRIVET: 2009-12-10, kl 22:09:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

3 blinda möss

Försov mig idag så det blev inga prov i skolan :( Men får väl ta samhäll i morgon efter Lucia eller på måndag och engelskan på måndag eller torsdag. lär ju inte bli godkänd i några ämnen ändå så.. 16.45 kom Siv hit och passade Liam :) Mamma körde mig till Ingesund. Där mötte jag upp Frida och Lisa å Oliver då förstås. Vi gick på teatern 3 blinda möss. Men slutet får vi inte se förrän nästa vecka :( Bläää fast då var det direkt efter lektion så man slapp iaf åka dit på kvällen. :) Liam sov gott när jag kom hem :D Nej blir ett kort inlägg idag för jag missar min sovmorgon i morgon bara för att se Lucia :)

SKRIVET: 2009-12-09, kl 23:30:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag och Onsdag :)

Lördag:
Jag, Liam och mamma åkte till Carro, Kenny och Novalie för att släppa av Liam och sakerna. Mamma åkte så fort sakerna var lämnade å sen var jag kvar i en halvtimme och lekte med Liam å Novalie. Han hade inte träffat dom på 3 månader så kändes lite konstigt att lämna han där under natten. Kvart i sex lämnade jag iaf deras hem och gick upp till Lisa. När jag står utanför hennes port ringer jag till henne för att bli insläppt å då berättade hon att dom skulle mötas på konsum så var ju bara traska ner hela vägen igen :D Där satt Frida, Lisa och Mikaela å väntade. Sen kom Sara så vi gick in och handlade allt vi behövde till vårt pepparkakshus. Vi skulle bygga ingesund men det blev skit av alltihopa så vi bestämde oss för att bygga något annat dagen efter. Åkte ifrån Lisa 00.48 ca så var rätt trött när jag kom hem. Men vi hade jäkligt kul. :D

Söndag:
Klockan elva hämtade jag Liam hos Carro och gick direkt till Pronto och lämnade han till Fredrik. Hann iaf säga hej å hejdå till Liam typ. Sen satt jag och mamma hos hennes kompis Lisbeth tills jag skulle träffa tjejerna igen klockan 12. Men så skickade en att vi skulle träffas ett ist å en skickade att vi inte skulle träffas förrän till kvällen. Så jag fick inte tag på någon av dom så jag åkte hem. Hann knappt komma hem förrän Frida ringde å sa att jag skulle komma till konsum. Så jag åkte direkt till Lisa å var där runt två ist å hjälpte henne och Frida med det nya huset. Oliver var hemma oxå :) Vi gjorde färdigt ett hus. Fredrik kom och lämnade Liam när jag passade Oliver så fick ju dra med han ut. Fick ha liam på armen, bära tre papperskassar och hålla Oliver i handen. Det var inte det lättaste. Tackar till snälla grannar som håller upp dörren. När Lisa kom hem från affären så gjorde vi iordning lite mat. Kycklingsallad så satt vi å mös jag, Liam, Frida, Lisa och Oliver :) Var jättemysigt faktiskt :) Var hemma vid 22.30 typ.

Måndag:
Var i skolan å fixade våran lilla överraskning. Fick tag på Kassmand å frågade han om han kunde fixa det. Å han började prata på att det skulle vara i en viss ordning å skriftligt å vem som gjorde vad å så. Så jag frågade öh vad snackar du om typ? Han snackade om nått som musik skulle ha haha :D Men fick Lars till att ordna sakerna åt oss :) Sen bar det av hem å fick inte så mycket vettigt gjort som jag borde fått.

Tisdag:
Vaknade 03.30 av Liam. Han hade 39.6 graders feber.. Hade med honom i min säng så att han blev tyst så jag kunde sova. Men var inte mycket för han ville inte ligga still. Vände å vred å snällde så vid 6 gick jag upp å satt å gosade med han ist. Var i skolan ändå så mamma passade Liam. Fick veta att jag har 2 prov på torsdag. SHIT.. jag kan inget om sammhällskunskap ju. Eller jag fattar inget av det lättare sagt. Eller den delen om demokrati som vi ska ha prov på... Och sen engelskaprov... Hmm. Fick även veta att den tredje läraren INTE vill avvara 15 minuter åt oss att göra överraskningen på så verkar inte bli nått... Kul när man övat i 3 veckor. Vi har ju fått godkänt av 2 utav 3.. Löjligt måste jag säga... halv fyra var jag på Liams dagis å hade utvecklingssamtal. Var konstigt att åka dit när man inte skulle hämta en liten Buse. Maria (Hans fröken) berättade att han var så god å glad. Under samlingen satt alla barnen i ring utan Liam för han gick alltid å satte sig i dörröppningen å var med i allt som hände fast han inte satt i ringen. Men när frukten kom fram så gick han fram å satte sig i ringen. Haha muta lillen med mat så kommer han :D Hon sa oxå att det enda som var problem med Liam var att han inte gillade att få på sej kläder. Det gick rätt bra om han slapp vänta på dom andra barnen men fick han sitta åvänta på dom blev han arg. Som om jag inte visste det :) Hon sa att jag hade ne väldigt fin å underbar son som man såg var älskad och trygg. Sen slutade hon samtalet med att jag verkligen skulle vara stolt över honom :) Kul att höra sådant tycker jag :) Jo förresten Liams bilder kom idag =) Dagiskorten. Jättefint verkligen. Så nu har jag problem med att välja vilken storlek vem ska få typ.. Övat massa på Samhällsprovet idag oxå. Syrran kom hit å vi snackade lite å såg på desperata hemmafruar. Visade Milli Liams kort och vet ni vad hon säger??? Men du dom är ju inte lika. Så jag tittar å nej visst fan e dom inte lika. Det är 2 olika kort på Liam. Båda är jättebra men nu har jag problem med vilket kort jag ska behålla och vilket jag ska ge till Fredrik.. Hallå får man verkligen ha två olika kort? Elakt å göra så tycker jag. Men men får väl kopiera eller behålla ett mindre kort i den andra eller nått jag vet inte :)

Onsdag:
Var inte i skolan idag. Var hemma med Liam. Men nu har han ingen feber längre så i morgon får han gå på dagis å jag får åka å göra två prov :( Städade lite, lekte lite å var t.o.m ute å gick 2 km med Liam.... Mys :D Sen vid kvart i sex var jag på skolan medan mamma och Tommy hade Liam. Vi hade nämligen pysselkväll där idag. Fick lite fika å ett julkort :D Var en otroligt kul kväll måste jag säga. Klockan nio slutade det å mamma hämtade mig. Nu längtar jag lite tills på lördag :D :D :D hihi Eller ja MASSOR :D Tror att mamma gick med på att vara barnvakt? =)

Är mycket som händer nu fram tills 18 Dec. Slutar skolan då =) Sen är det snart jul :p

SKRIVET: 2009-12-05, kl 16:10:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godis :)

Fick inte tag på mamma under förmiddagen när vi skulle åka. 4 minuter innan Liam skulle vara på dagis kom hon och knackade. Hon hade glömt sin telefon hemma och försovit sig. Så Liam kom 15 min försent till dagis och jag kom 5 minuter försent till skolan. Men är ju rätt slappt på fredagarna så var lugnt. Jag gjorde ett korsord. Ett eget. Har bara ett hörn kvar att få till att passa ihop med resten. Jobbigt jobbigt. Satt i tre timmar med ett korsord. Måste göra färdigt det på söndag eller nått för det ska lämnas in på tisdag. Slutade iaf tre eftersom vi hoppade rasten. Hämtade Liam på dagis å hann att gosa i en timme ca innan farfar kom och hämtade honom. Då skickade jag till lite folk och frågade vad dom skulle göra under kvällen. Brorsan ville ha med mig ut och Mikaela skulle på godis. Jag frågade vad godis var och det var tydligen något ungdomsmöte i missionkyrkan. Satt å funderade på om jag skulle dit eller inte på en fredagskväll när man är barnledig liksom. Men så tänkte jag äh de är väl bättre än att sitta här själv. Så jag åkte hem till Mikaela vid 18 tiden å var med henne och hennes kompis Malin. 20.30 var vi i kyrkan. Snygga killar var det iaf där :) Var faktiskt riktigt okej. Ett Jazz band som hette Va spelade. vi såg på film osv. Sen klockan 23 när det var slut satt vi å pratade med en liten kille på 14år. Jonathan hette han. Gud vilken rolig kille :) Malin påstod att han skulle hem och nana med nappen å han sa att han hade en rosa. ååå sa vi i kör. Ja den är av äkta gummi sa han ååå vart har du köpt den svarade Malin och Jonathan svarade jätteseriöst på Guldfynd. Gissa om vi skrattade åt han :D Sen när han sa att hela nappen var ju inte gummi bara det man sög på gjorde ju inte saken bättre :) Vid 23.30 eller nått så kom brorsan in i kyrkan faktiskt :) Han ville träffa Mikaela, Malin och Sandra (Mikaelas syster) Jag gick med brorsan, Jonny och Björn medan dom andra åkte hem. Vi gick till Rajjens. Vakten frågade om jag var Jonnys å jag bara öh nej.. vilken förolämpning :D Brorsan köpte en cider till mig för han tyckte väl jag var tråkig eller nått. 00.48 Gick vi till Mulan. Kom fram en kille med glasögon till mig å sa hej känner du igen mej? Nej svarade jag. Han tog av sej glasögonen å sa känner du igen mig nu då? Jag sa nej borde jag det? Då upprepade han samma sak för brorsan. Med glasögon så sa brorsan nej. Utan glasögon så sa han ja men vad fan det är ju du så sa han hans namn som var konstigt. Varför då fråga mig om jag visste när jag inte ens vet vem han är? Konstig typ. 01.40 så kramade brorsan om mig faktiskt å sa ring mig om det händer nått. Som om jag tänker på att ringa han om någon överfaller mig liksom. Men jag kom iaf till syrran helt oskadd. Smyger in i hennes lägenhet å de gick så bra så bra. Men så öppna jag sovrumsdörren så säger hon varför är du så sen?  Haha...

I morse skulle vi upp tidigt eftersom Mamma skulle köra Milli till jobbet klockan tio. Millis telefon ringde inte så vi vaknade 09.55 gissa om Milli blev stressad. Slängde sig in i duschen, fixa sprit och matlåda sen kom mamma. Så mamma var sen. Milli ska på julbord idag därav spriten hon ska inte dricka på jobbet såvitt jag vet :) Jag och mamma gick ett varv på köpcentret så jag köpte 5 julklappar till Liam :D Och sen köpte Liam en till mig :) kanske får berätta för han sen vad han köpt så han vet det :) Han ger mig iaf alltid vad jag vill ha :) Var hemma halv två så då städade jag lite å så hann jag inte mycket mer förrän farfar kom med Liam. Liam somnade med en gång. Nu har han vart hemma i en timme å sovit hela timmen. Så jag ska väcka han nu å åka å lämna han hos en kompis som ska vara barnvakt tills i morgon. För ikväll händer det grejer :) Har bara vart med Liam i torsdags. Jättetomt ju hur orkar man ha varannan vecka??

SKRIVET: 2009-12-02, kl 23:23:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Musikcafe :)

Tänkte skita i ksolan idag. Men i sista sekunden kom jag på att jag har matte å det har jag missat lite för ofta så var bäst att gå ändå.Höll på att somna på lektionen då det inte blev så mycket sömn i natt. Men jag klarade mig vaken iaf :) Tjugo i tolv kom mamma och hämtade mig. Vi gick å köpte 2 par vantar till Liam eftersom jag inte hittar dom jag köpte för 2-3 veckor sen å de börjar bli kallt. Sen köpte jag en röd klänning till mig oxå eftersom jag måste ha nått rött i skolan en dag. Handlade lite på konsum oxå. Sen åkte vi hem. Jag sov i 1,5 timme. Asskönt. Klockan 15.30 typ åkte vi å hämtade Liam på dagis. Han satt å lekte med ett lejon och en tiger så han tyckte inte mamma var så intressant idag. Gjorde iordning hamburgare när jag kom hem. Liam ville inte äta såklart. Milli kom och hälsade på. Vi gick till mamma och spelade skip-bo. Liam var Mister GNÄLL så mamma sa att hon inte längre ville passa honom om han höll på så å det tyckte Liam var så kul att han satt å skrattade en massa ist. Sen sa jag hej då till lilla gubben som jag hann att gosa lite med idag efter 3 dagar. Åkte med syrran till Tommy och hämtade hennes dator och vidare till Ingesund där syrran släppte av mig. Mötte upp Sandra, Mikaela, Frida, Sara och Lisa med sin son Oliver. Vi gick ner till källaren och satte oss bekvämt och så att vi såg :) Haha. Musik grund hade uppvisning i sitt musikcafe igen. Förra gången fick jag gå i pausen eftersom Liam var så arg. Men idag fick jag se allt och det var så bra ås bra :) Jag gillade faktiskt Ich Will. Typ bättre än originalet men var givetvis fler låtar som var bra :) Nu är jag hemma och sitter å läser på samhällskunskapen. 2 kapitel :( har prov i morgon på förmiddagen och jag har inte läst ett dugg å inte fattar jag det jag läser heller. Men men det går väl som det går kan jag tänka mig.

SKRIVET: 2009-12-02, kl 01:19:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

New Moon :)

Blev inte mycket sömn i natt ska jag säga er. Trött som ett as i morse. Inte för att det är ovanligt men. Vi började med svenskan. Vi gjorde våran tidning så alla satt i datasalen. Men så sa Lotta (lärarn) att salen var bokad så alla fick spara och gå. Jag sparade på min server å när jag gick för å skriva ut i biblioteket så fanns inte min server där. Så Lotta tog med oss till lärarrummet. Men fanns inte där heller. Träffade på Hans (Datakillen) så sa till han att det inte gick å kolla sin server i biblioteket. Han sa att jag var oteknisk å typ dumförklarade mig. På ett snällt sätt då givetvis :)  På lunchen hade vi roligt med en grej som ni inte får veta :) Sen kom syrran inom och hämtade min kamera så hon kunde ladda den för min laddare har legat hos henne sen halloween. Så ofta behöver jag ladda kameran haha. Sen var det palletten. Vi såg på Transamerica. Slutade 14.10 men syrran var hos frissan så hon hämtade mig först 14.45 typ. I väntan på syrran så stöte jag ihop med Hans igen. Så sa han du hade rätt. Så berättade han att det var fel på datorn i biblioteket å att han fått sig en bakläxa. Så jag skrattade lite åt han eftersom jag inte var så dum trots allt :) När vi skulle åka å hämta Liam kom jag på att jag glömt bilbarnstolen. Så fick ringa mamma å säga att hon fick hämta Liam. Det gör hon och när jag och syrran passerat Edane så ringer mamma å frågar om min dörr är öppen så hon kommer in med Liam å det var den ju inte. Så vi fick vända och åka tillbaka 5 km för å låsa upp min ytterdörr :) Sen begav vi oss vidare mot karlstad. Gick igenom Bergviks köpcenter på 45 min. Ni som gått med syrran vet att det gick otroligt snabbt. Hon hann t.o.m köpa två saker :) haha. Sen lämnade vi in bilen på solfilms olsson. Han var sjuk så skulle inte ta emot oss egentligen men Milli hade inte kollat sin mail där han skrivit att han var sjuk. Lennart (Solfilmskillen) körde ner oss till stan å efter en liten väntan kom Robin :) Vi träffade honom och hans familj på väg till Spanien 2004 och har inte träffats på 4-5 år. Gick å köpte biljetter till New Moon. Sen kollade vi in ett fik som var fullt. Så vi gick vidare till nästa. Där står personalen och serverar det vi beställt samtidigt som dom pratar om bajs på väggarna. Det tycker iaf jag är dålig stil av personalen.. Senare drog vi runt på stan å kollade i affärer. klockan sju stängde dom så vi tog bussen till IKEA å det var första gången jag och Milli åkte buss på SMSbiljett. Coolt :D Hade otroligt kul åt att Robin skulle testa sängar och när han satte sig i fotöljen :D 20.09 toog vi bussen tillbaka in till stan å köpte dricka till Bion. Började bli lite stressade eftersom Lennart skulle lämna bilen på stan innan Bion så att vi slapp åka hem till han mitt i natten. Kvart i nio köpte vi lite popcorn och snacks i väntan. Milli gick ut å paxade en parkering medan jag och Robin gick ner och satte oss. Milli kom ner och satte sig. Reklamen börjar. En gubbe kommer in och säger att han måste säga något innan filmen och det har han gjort nu så gick han typ haha. Filmen började. Robins arsle somande. Den var 2 h 10 min lång :) Mycket bra film och nu vill man se trean som kommer nästa år först :( När filmen var slut och vi skulle köra hem Robin så körde Milli över hans fot. Det tyckte jag var otroligt kul :D haha. Han kom hem helskinande iaf. Kul att träffa han igen måste jag säga. Nu ska jag sova för är astrött....

SKRIVET: 2009-12-01, kl 00:49:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kommunfullmäktige

Idag var det bara resurstid i skolan som vanligt på måndagar. Men idag fick vi fylla i en enkätundersökning eller vad det hette. Eller ja två st. En på datan och en på papper. Sen var det måndagsmöte. Måste säga att det är det bästa med måndagar :) haha. Sen haffade jag tag i rektorn å fråga om jag fick snacka lite med han och han sa ja visst. Så vi gick upp på hans rum. Han, Jag och 5 st till. Han blev rätt förvånad att vi var så många men sa att det var allvarligt och att han skulle ta tag i det. Sen klockan tolv åkte jag och hämtade Liam på dagis. Där berättade dom att Liams stövlar inte längre passar då Liams fot tydligen är för hög. En sak till han ärvt från mig. Men kul att han kunde ha stövlarna i två månader iaf! Måste köpa vantar å för jag hittar verkligen inte hans å nu börjar det bli lite för kallt för att leka utan. Ta med extra byxor oxå för det var de slut på i hans korg. Och fler blöjor dom började ta slut. Kul att ha barn... Efter det åkte vi till Milli så jag fick hämtat Twilight för ska se tvåan på bio i morgon å då vill man ju ha sett ettan först :) Milli kunde inte prata så jag skrattade mest åt henne. Hon var riktigt ordentligt hes idag :) Åkte hem och la mig lite. Sov halv två till tre då vaknade jag av SMS. Syrran undrade om jag ville med till Charlottenberg. Och det ville jag ju :) Gick över med Liam till mamma och åkte med syrran. I charlottenberg letade jag efter röda kläder. vart fan hittar man det? Måste ha något till julafton med. Vad tar man på sig dårå? Iaf så hittade jag inget. Milli hittade gardiner som vi åkte dit för att köpa. Hon betalade 500 kr för en duk och två längder hehe. Gick inom min Linda och snackade lite skit oxå. Nice att träffa henne igen. var nog halloween sist va? kom till stan vid sex så då åkte vi inom Kockis å köpte mat. Slängde i mig den på 10 min å sen av på tobaken för att möta klassen. Trodde bara vi skulle bli typ 4 men vi var faktiskt hela 11 pers och det är typ mer än vad vi brukar vara på lektionerna :) Vi var nämligen på kommunfullmäktige med samhällsgruppen. Vi fick ledigt den 12 Nov för att vi skulle ha lektion idag på kvällen ist. Jag har alltid trott att politiker är torra gamla gubbar som inte har nått bättre för sig. Men dom drog några skämt ibland och det var kvinnor med oxå haha. Nej men var faktiskt lite kul att få vara med å lyssna på hur det går till och så :) Det slutade halv nio så då gick jag hela vägen bort till syrran. Det tog 30 min haha.. Satt och snackade lite med henne och Erica innan syrran körde hem mig. När jag kom hem satt mamma och Tommy och mös i soffan. Borde ordna barnvakt oftare för dom hade satt upp min taklampa och sådant är ju alltid kul :) iof så har jag barnvakt nu i två dagar till. Skönt att få göra lite för sig själv oxå fast att man är ensam mamma. Tack mamma för att du ställer upp :) Så fort mamma och tommy åkte så vaknade Liam. Jag och syrran satte på Twilight. Hon har ju redan sett filmen så jag trodde hon skulle åka men hon stannade och såg hela filmen med mig :) Hon hade rätt. Kvaliten var urusel å jag klagade på den mestadels av filmen. Men filmen var iaf bra :) OM NI INTE VILL VETA SAKER UR FILMEN SLUTA LÄS!! Jag diggade När Edward sa jag säger att jag kan läsa folks tankar och du frågar om det är något fel på dej? =) Sen när Edward sa att han skulle bjuda med henne hem till sin familj så var hon orolig att dom inte skulle gilla henne å han svarade jag bjuder hem dig till min familj fullt med vampyrer och du är orolig för att dom inte kommer gilla dig :) Mitt under filmen skuver jag bort lite papper från borde å säger till syrran att det finns chips på bordet om du vill ha så hon började skratta och sa det säger du samtidigt som du skuver dom längre bort. Då låg påsen på papprena som jag flyttade på :) Nu ligger Liam och gråter. Han vill inte sova. Det tycker jag att han ska göra!!! Milli har åkt hem och jag längtar tills i morgon :D Får underhålla Liam lite nu så han blir trött för jag är faktiskt trött :D