SKRIVET: 2009-08-31, kl 18:53:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shopping i Charlottenberg

Vaknade 07.48 av Liam. Shit fan. bara slänga på sig kläder, gå å väcka mamma å brorsan, byta blöja å ta på Liam ett par byxor och gå till bil. Var på skolan 08.20 ca så kom iaf inte försent :) Mamma gav Liam frukost hoppas jag :) hehe

Klockan 11 fick vi sluta idag. Så Linda kom och hämtade mig så åkte vi till Charlottenberg. Jag fick Liams present av BR fick välja. Ville ha lastbilen men han fick inte den eftersom han var 1 bara synd. Å så ska man ju få samma månad men han fyller ju på torsdag så han tyckte vi lika gärna kunde ta det idag. Så jag köpte massa presenter till Liam. Men även lite ha bra saker till mig =) Vi käkade lunch med syrran ocå på Mc Donalds.

Åkte hem till Linda och kollade hur hon bodde :)  Så nu har jag sett det =) Sen åkte vi hem till mig. Gick till mamma och hämtade Liam. Det första man såg var hans jätteskrubbsår i ansiktet. då hade han tydligen ramlat ner från trappan rätt ner på grusgången. Så han har en bula oxå :( Sen hade han tydligen haft en fästing på rumpan. Dom verkar vara på hugget iår :(

Nu ska jag plocka lite här hemma å så sen blir det tidig natt idag.

SKRIVET: 2009-08-30, kl 23:22:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Känslor

Var ska jag börja? Känns som att ingen läser min blogg. Men jag vet att det finns några som kollar in emellanåt =) Jag har tänkt på att jag kanske borde börja skriva lite vad jag tycker å känner osv lite mer än bara hur mina dagar är. Då får jag ut allt ist för å sitta i min ensamhet å fundera på allt.

Vid 9 vaknade Liam. Så jag skickade SMS till Fredrik å frågade om han skulle ha Liam idag. Surprise surprise han svarade nej! Blev inte chockad. Tror han hade inflyttningsfest igår så han var nog inte på topp idag. Jag svarade att han får höra av sig även när han inte ska ha Liam och att han kan träffa honom fredagar eller lördagar om det passar bättre. Men han svarade inte på det så han e nog inte så intresserad! För min del så skiter jag faktiskt fullständigt i det. Jag är bara glad att slippa honom. Och han sa från början att han inte ville ha honom så jag kan inte kräva något. Men jag vet att han älskar honom otroligt mycket så man tycker att han för hans och Liams skull ville ha honom lite mer än 1-2 gånger i månaden. Men som sagt. Ärligt talat inget jag bryr mig om.

Så ist så sa jag till Liam att han får ytterligare en hel mammamysdag å han verkade inte klaga. Vi åt frukost. Mina tomater var dåliga å jag köpte dom i fredags. Det gör mig så jävla irriterad. Faktiskt. Men iaf jag fick nöja mej med ost. Liam fick marmelad på sin smörgås för första gången. Jag köpte den för hans skull. Har hört att barn gillar det å jag vill inte att han ska bli så kräsen på mat som jag är. Så messmöret å marmeladen i kylskåpet är endast för bästa killen :)

Jag har tvättat två maskiner tvätt idag. Tror det var 10e gången jag startade den mörka tvätten. Den har jag tvättat 1-2 gånger om dagen i en vecka. Har alltid glömt å hänga upp den. Så nu hstartade jag om å hängde upp, Startade en ljus maskin, gick till mamma å hämtade hennes tvättställning å så hängde jag upp det med. Har lite disk efter middagen oxå men orkar inte ta den idag. Ska bara duscha å lägga mig för ska ju snart upp igen.

Ska ju börja laga mat varje dag med grönsaker å så men igår så glömde jag ju det å bjöd både mamma å Liam på endast Lasagne. Ingen av dom klagade ju men ändå. Så idag gjorde jag ugnsbakad falukorv eget potatismos å grönsaker. Liam vaknade precis när jag ställde maten på bordet. Precis som jag lovade :) Sa att han skulle få middag så fort han vaknade. Jag känner min son :)

Jag vill så gärna ta kort på Liam när han står själv. Men har givetvis aldrig kameran i närheten då. Han står ju bara i typ 20 sekunder så kameran får ju inte vara för långt bort. har vart fruktansvärd dålig på att ta kort på sista tiden. Dumma mig.

Vid 18 la jag Liam för han var väldigt trött. Men han vägrade sova så 19.20 gick vi till garaget å kollade vad mamma å brorsan gjorde. Liam tyckte det var skitkul å skrattade. Brorsan tittade mysko på Liam, skakade på huvudet å gick. han tycker Liams skratt låter konstigt. Det gör det faktiskt. Men e väldigt sött å har aldrig hört någon skratta på liknande sätt förr ;) 19.40 fick han kvällsmat och han fick välja en bok från sin nya hylla på väggen som jag satt upp =) Men vägrade somna ändå!. Så vid 21.15 gick vi till mamma å kollade på film. Den verkade inte direkt bra. Liam plockade upp mammas påsar åt henne. Sen vid 22 gick vi hem igen å äntligen somnade Liam :)

Nu ska jag duscha och sen sova. Ska till skolan i morgon 8.30-12.30 å sen kommer bästaste Linda och hämtar mig. Vi ska åka till Charlottenberg å handla en till present till Liam och lite annat smått å gott. Ska bli så kul så =) Sen ville syrran äta något med oss oxå. Hon jobbar ju på Panduro där å ville väl ha lite käksällskap :D

Nej god natt folket :D

SKRIVET: 2009-08-29, kl 19:21:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Titta :)

Idag gick vi upp 07.30 för Liam tyckte tydligen det var passande på en lördag :p Vid 9 åt vi frukost. Jag gjorde mannagrynsgröt för 2a gången och vet ni? Det blev perfekt idag :) haha man lär sig av sina misstag. Vid 10 började jag bygga ihop Liams hylla jag köpte på Ikea. Sen satte jag upp lampan och hyllplanen. Så nu är det bara en byrå till och syrrans present till Liam som är kvar sen e hans rum helt färdigt :) Gjorde mat idag men glömde göra grönsaker eller sallad till. Så gick det med mitt nyttiga liv haha. Får tänka på det tills i morgon då :p Ni får se bilder på rummet sen. Nu ska jag spela lite på king.com :)

Och när jag tog upp Liam ur sängen vid 5 så pekar han mot hyllan med böcker jag satt upp å så säger han titta :) Så nu säger han mamma och titta :D

SKRIVET: 2009-08-28, kl 19:49:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag idag då :)

Idag hade jag sovmorgon då =) Härligt :p Eller ja Liam vaknade 6.30 men gav han nappen så somnade han om =) Jag gick upp 10 å sen typ kvart över vaknade Liam igen :) Tog upp han så han fick leka. Hantyckte det var jätte kul att plocka ur allt som jag la i lådor. Ni förstår jag, Liam och syrran var på Ikea igår efter jag slutat skolan. Så jag köpte en förvaringsbyrå med 4 lådor i till Liam som han kan ta ur å i själv när han blir lite äldre. Köpte även lite annat smått å gott till hans rum :) Den hyllan jag ville ha till hans rum var inget fin i verkligheten så tog en annan. Men köpte bara 1 då + 4 lådor. Ska köpa en till + 3 lådor eller så men får bli en annan månad =) Gick på 900 spänn där å jag skulle ju inte ha nått :) haha... Sen var det lite kul när vi åt mat för syrran köpte sin mat å en dricka för 77 kronor. Jag köpte min mat, en dricka + barnmeny till Liam och betalade 77.50 =) Gissa om Milli blev paff haha. men jag hade ju Ikea kort å det har inte Milli. Köpte även lite presenter å gummistövlar till Liam på Bergvik. Shit han blir liksom 1 år på torsdag. Helt ofattbart faktiskt. Och jag kommer vara i skolan hela dagen :(

Idag började jag 12.30. Hade svenska. Var typ inga där idag. var väl för att lärarn sa sist att vi bara skulle läsa. Men iaf så gick hon igenom massa saker som vi skulle göra och så. Så jag är glad att jag var där iaf. Vi jobbade över rasten och fick sluta klockan tre ist :) Skithärligt. Åkte till Granngården och köpte regnkläder till Liam. Så nu har jag fått tag på allt som stod på min måste ha till Liam lista :) Sen till Perrys å beställde bläckpatroner. Det var 100 kr billigare där än på internet så bra så :D Och sen handlade jag MASSA mat. Har aldrig haft såhär fullt i min/mitt frys/kylskåp/skafferi. Ska bara köpa Liams välling och gottigheterna till kalaset sen tror jag att vi klarar oss hela månaden :) Och det bästa av allt? Jag har pengar kvar :) Fast ska väl inte säga för mycket med tanke på att jag och Linda ska åka till Charlottenberg på måndag efter skolan och handla lite mer presenter till Liam och lite bra ha saker till mig :)

Nu ska jag ta en risifrutti och se på tv. Så ni har iaf fått en uppdatering nu så ni vet jag lever :)


Min underbara skatt :)

Är vi lika? :)

Liam var väldigt trött i morse så han tog min kudde å la den på golvet å började gosa :)

Han har förresten inte sovit en enda gång idag :) Men sov gott från 17.30-18.30 fick lite mat å somnade med en gång igen så nu vaknar han nog i morgon igen :D

SKRIVET: 2009-08-25, kl 21:31:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dåligt bloggande

I måndags började skolan 8.30. Vi hade då kontakttid till 11.30. Sen slutade jag :) Och läraren kollade mina betyg å sa att dom inte gällde. Så kul. Pluggat 2 år i onödan å bara börja om!

Idag började ksolan 8.30 igen då. När jag kom dit sa Sandra att det skulle bli skönt med en kort dag. Så jag sa att vi hade ju Palletten. Hon sa att den var inställd så vi gick å frågade lärarn å mycket riktigt den var inställd. Så när svenskan var slut 11.30 så slutade vi =)

Satt å spelade Skip-Bo med mamma. Verkade aldrig som om det skulle ta slut. Men mamma vann till slut å så fort jag la Liam i sängen så somnade han :) Nu ska väl jag oxå lägga mig. Är skittrött faktiskt :(

SKRIVET: 2009-08-23, kl 02:25:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sofia och Henrik

Liam vaknade halv sju idag. han börjar väl bli van vid det. Gav han nappen så somnade han om. Vaknade halv tio av att han låg å slog i väggen :) Efter frukosten gick vi ut med hans bil så åkte han några varv på gräsmattan. Sen satte vi oss i den riktiga bilen å åkte in till Ica i Edane för å köpa kuvert. Sen gick Liam ett steg till idag. så nu har han tagit 4 steg min stora pojk :) Sofia kom hit. Hon försökte sätta på I taket lyser stjärnorna. Men hon gav upp. Ni som läste mitt andra inlägg förstår ju varför. Jag gav oxå upp förut å såg på tv ist. Men nu satte jag på filmen. När den kom på sa Sofia men wow :) haha. Vi såg på en och en halv film innan Henrik kom hit. Han frågade om vi tittade på filmen. vi sa nej eftersom den inte verkade bra. Så han valde en annan film som vi tittade på. Sen åkte han och Sofia hem och jag sitter här å rensar musik å spelar lite spel. :)

SKRIVET: 2009-08-22, kl 13:00:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

DVDn åker ut genom fönstret snart!!!!

Min DVD har börjat krångla enormt. Iof har den gjort det sen jag fick den begagnad i maj 07. Men den senaste 3 veckorna typ så får man köra in filmerna 30 gånger, byta filmer 10 gånger å stänga av å sätta på dvd 3 gånger. efter 32 minuter kommer filmen på. och det börjar bli otroligt jobbigt så den ska jag slänga ut snabbare än kvickt. MEN jag ska köpa hemmabio å vill då ha en ny TV först eftersom jag har en sån där pytteliten gammal utan fjärrkontroll. Och bara en DVD vill jag inte köpa för då hittar jag säkert ett biosystem med DVD som jag vill ha. Så bättre att köpa Bio först å sen DVD om det inte medföljer. Så ser ju mitt problem ut liksom. Ge mig en TV å hemmabio någon? ;)

Nu ska jag gå å fortsätta sätta på filmen för jag har 40 filmer som jag INTE sett å verkar inte få se dom heller :(

SKRIVET: 2009-08-22, kl 09:58:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Madde och Tomas

Igår kväll ringde Madde å frågade om dom fick komma nu. Bara ja visst de får ni typ. Inte sett henne på evigheter :) Men hon och Tomas kom på sin 4hjuling å försökte lära Liam säga Rava. Usch :)  Man kan ju hoppas att Liam aldrig säger sådär fula ord för då springer han väl runt på konsum och skriker ord. Pinsamt..

Sen vid 22.30 gick jag å la mig. Var jätte trött. Var förresten inte på skolan heller. Jag hade så himla ont i magen. Men nu har det gått över å satt sig på ryggen ist :(  Någon som kan knäcka min rygg kanske??

SKRIVET: 2009-08-21, kl 12:56:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Topplistan

Om ni gillar min blogg kan ni ju trycka på länken så röstar ni på min blogg i topplistan :)

http://utvaldafavoriter.se/?b=86

SKRIVET: 2009-08-20, kl 22:53:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Knöl :(

Uppe före tuppen. Vanlig arbetsdag i skolan idag. Hade samhällskunskap å engelska.

Åkte på stan med mamma å Liam efteråt för å shoppa lite. Köpte presenter till Liams 1årsdag :) Fast skorna fick han idag redan. Han var så stolt å ville inte sitta i vagnen å så för han skulle nämligen ut å GÅ :) så himla söt min lilla buse :) Sen köpte jag massa mer saker till han som han inte ska få än. Sen den 31a ska jag å Linda shoppa mera :) Eller hon får bli med men jag ska shoppa mera :) Sen fick jag brev från CSN å verkar som om jag bara får 3000 kr. Hur fan ska jag klara mig på det då? Från 9337kr föräldrapenning till 3000 studiepengar????? Kommer bli väldigt knapert ju :(((((

Åkte hem. skulle kolla på unga mödrar men min 5a funka inte. så gick bort till mamma å satte mig. Hon och brorsan var ute i garaget. Satt iaf å såg på tv när jag tittar neråt å inser att jag har en stor fet jävla knöl på bröstet. Tittade lite nogare å ser att den e äckligt stor. Skickar sms till mamma men hon skrev bara en läkare får kolla på det. Sen kom brorsan in så jag sa till han å kolla men han sa jag kollar fan inte på ditt bröst. Men det gjorde han ändå så skrattade han å sa det är ett myggbett! Mamma kom in och kollade å sa att det kanske var ett myrbett men ingen fara. Här sitter jag å är livrädd för att få cancer, upptäcker en knöl å så skrattar dom åt mig. Bara hoppas det är ett bett å inget värre!

Liam har gått 3 steg själv idag :D Så himla duktig.

I morgon åker skolan till Sandviken. Vad vi ska göra där vet inte jag. Eller ens vart det ligger. Hoppas vi inte ska leka :(

Lägger ut en bild på Liams nya skor å min knöl. Så om ni vet vad det är för knöl så kommentera!


Ni får titta noga så ser ni. Syns inte lika bra på kortet som i verkligheten

Kärlek på första ögonkastet <3 :)

SKRIVET: 2009-08-19, kl 19:48:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Aj som fan Liam!!!

Var uppe 06.18 idag. Blir bara tidigare och tidigare :( Gjorde mig i ordning och gjorde Liam i ordning. Inte lätt att komma ihåg allt som ska göras å lämnas osv.

Kom till skolan vid 08.10 typ så var 20 min för tidigt å ändå tankade vi innan. Möttes i gamla matsalen men så blev vi delade i grupp som vanligt å vi fick gå till en annan sal. Blev indelade i tre grupper som skulle ha Datainfo, biblioteksinfo, drogpolicy info och en rundvandring. Min grupp bestod av 7 tjejer plus mig så 8 alltså. Vi började med rundvandringen så vi lärde oss olika salar, nödutgångar osv. Sen hade vi rast, drogpolicy med alla grupperna, Lunch, Biblioteksinfo, rast å sist datainfo så slutade vi. Har haft över 2 timmar rast idag. Lite slappt sådär första veckan.

Liam somnade i bil så han fick sova medan jag gjorde ordning här hemma lite. Sen vaknade han så jag gav han mat. Mamma hade förvarnat mig om att han var gnällig å klängig idag men jag tänkte han saknade mamma. Men INTE då!!! Efter maten var han så gnällig så gnällig. Han står i soffan medan jag ligger där å vet ni vad han gör? Han kör ner alla 3,5 tänder i armen på mig. Fan vad ont det gjorde. Nu har jag en bula å värsta blåmärket där. snyggt. Inte. Han bara skratta åt mig :( Han står ju helt själv nu. Vet inte om jag skrev det igår men :) Sen var vi ute å sprang på gräsmattan jag han å mamma. Dammsög hans rum innan läggdags. Nu sover han å jag ska se en film. Får väl ta å dammsuga dom andra rummen en annan dag helt enkelt :)

SKRIVET: 2009-08-18, kl 21:30:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ritamäki



Idag var det till att gå upp ännu tidigare. 1 timme tidigare alltså. Redan vid 7 var jag uppe :( Brorsan som skulle åka med var seg som vanligt. Men åkte iaf vid 8.20 släppte av brorsan på skolan först. Sen släppte mamma av mej. Vi åkte till ett ställe som hette Ritamäki. Tog 1,5 timme dit. Sen fick vi gå antingen 8,4 km eller 1.3 km till stugan så jag tog den korta vägen. väl vid stugan var vi 10 pers som satt å prata å gjorde inget alls i väntan på dom andra. Vi var framme klockan 10.32 vid bussarna å 10.57 vid stugorna. Sen vid 13.30 å 13.45 typ kom resten av gänget som tog den stora sträckan. Så då begav vi oss ner till bussen med en gång så dom fick inte vila mycket :) Det blåste väldigt kallt. Men var rätt mysiga stugor. Var vid skolan 15.45 å mamma stod då å väntade på mig. Åkte och handlade lite mat på konsum å sen åkte vi hem. Liam somnade nästan precis så jag ska duscha. Skulle dammsuga oxå men orkade inte det så gör det i morgon eller något :)

SKRIVET: 2009-08-18, kl 17:47:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen säger jag bara

Idag äntligen har jag fått telefon och internet :) Telia var här och fixade det idag så nu funkar allt. Men min telefon är cp å drar ur strömmen så att säga så får köpa ny telefon snart faktiskt. Men nu funkar det :) Jag sitter på MITT internet nu :D

SKRIVET: 2009-08-17, kl 21:13:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första skoldagen

Var uppe klockan 8 idag. Liam vaknade 8.30 antagligen hörde han att jag höll på med frukost. Liam satt å tryckte i sig smörgåsen idag. Jag sa att han inte behövde stressa så men han ville väl hinna äta mycket. Hela 3 smörgåsar. Kan man ge barn för mycket mat? 09.35 åkte vi. Mamma släppte av mig vid skolan och visade vart matsalen låg. Sa hej då till älsklingen och gick. Känns lite konstigt att lämna honom för att gå i skolan. Satte mig i matsalen med en annan tjej som skulle gå i min klass. Rektorn ropade upp alla namn det ena svårare än det andra att uttala. Efter 50 minuter så var allt färdigt och alla skulle gå till deras mötesplatser. UTAN våran klass som inte skulle träffas förrän 13!! Så jag och tjejen satt på en bänk och fördrev 2 timmar. Jättekul om det fanns något att göra kanske. Tur vädret var fint. Klockan ett samlades klassen. vi var 23 st där å alla var inte där. Fick skriva vårat schema å sen får vi se vilka ämnen vi får då dom skulle kolla hur många som ville ha samma ämnen typ. Å jag var tvungen att välja 20 timmar för att få pengar. Kul inte. Men men. Klockan 14.30 kom mamma å min lilla skit å hämtade mig =)

Var på konsum och handlade matsäck tills i morgon. Mådde så himla dåligt å var inte med i världen för fem öre. Höll på å tappa Liam å hörde inget mamma sa osv. Mamma talade om för mig att jag skulle ge Liam mat å sen lägga oss båda. Så jag gjorde det klockan 15. Å så vaknade jag av Liam klockan 19. Fan tänkte jag. Hur ska Liam nu somna till läggdags? Men har lagt han nu och han verkar hålla på att somna så det är gott. Kanske jag med får lägga mig snart då.

I morgon ska vi tydligen till Ritamäki för å lära känna varandra. men han sa inte vart vi skulle träffas eller vart bussarna gick från så vi får väl se om jag hittar någon i morgon :) Tiden vet jag iaf. Klockan 9 så lite med är jag :)

SKRIVET: 2009-08-16, kl 22:20:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Liams pappa väckte mig 07.45 av ett sms. "jag kommer inte idag." Så var det med det!

Sen somnade jag om och Liam vaknade 10.31. Trött han måste vart :) Hann knappt äta upp frukosten förrän syrran skrev att hon skulle komma hit. Vi gjorde inget vettigt alls faktiskt. Sen åkte jag och syrran in till stan å åt mat å kollade in hennes lägenhet igen. Sen åkte vi vidare till Linda i Jössefors där vi mötte upp mamma å min lilla skit :) Sa hej då till syrran och åkte med mamma och Liam hem. Vi hämtade upp Sofia först. Jag, Sofia och Liam gick ut å gick. 2 km idag. Min kusin Jannike sa förresten att jag gått ner att det syntes på magen. Kul att höra så nu kanske man får fortsätta när man vet det ger resultat :) Sen åkte Sofia hem. Liam somnade inte förrän 21.30 typ. Tråkigt då jag börjar skolan i morgon och måste upp tidigt. Känns jättejobbigt att behöva gå i skolan igen och träffa massa folk man inte känner. Har ju inte ens gått i skolan på 3 år. fan nu vaknade Liam. Får gå å ge han nappen. Sen duscha å sova. å hoppas morgondagen går fort. Är ju alltid värst första dagen :)

SKRIVET: 2009-08-16, kl 22:09:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

2års kalas + 40års kalas :)

Jag, Liam och mamma begav oss mot Jössefors halv 12. Fast först stannade vi på Ica så jag fick postat paket å köpt mat till Liam. Sen stannade vi hos Stellan eftersom Linda var där å vi skulle lämna mammas hund där. Satt å snackade lite hade det kul. 12.20 var vi hos Hanna för å fira Xandros 2års dag. MT var där. Dom väntade på tårtingridienserna som skulle komma strax efter 12. Liam lekte med leksaken Xandro fick av oss =) Sen åt vi kakor. Och jag var noga med att Liam inte skulle söla på skjortan eftersom jag ville att han skulle ha den på faster Maries kalas med :) Och duktig som han var så grisade han bara ner ansiktet å händerna :p Vid 13.30 åkte vi därifrån då mötte vi tårtingridienserna men tyckte inte vi hade tid att vända tillbaka haha. 





Åkte och tankade. Men dom hade fått en ny maskin så vi fick tanka på ett annat ställe ist. Köpte lite Cola på godishuset å träffade en frilansjournalist som skulle ta lite närbilder på Danny i EMD backstage åt mig =) (Dom spelar i stan pga hamnfestivalen) Och frilansarn känner mamma så vi vet vem han är haha. Sen begav vi oss neråt mot Sollebrunn. Liam sov mestadels å var han vaken lekte han med sina leksaker å satt å sjöng med :) Vi lyssnade ju på radio eftersom vi har kassettspelare i bilen för tillfället å inga bra band. Men rix fm funkar ju inte hela vägen ner så emellanåt blev det P4. Otroligt kasst måste jag säga. Stannade efter vägen ibland med så mamma fick röka. Kom till Sollebrunn då stannade vi på Ica för å köpa blommor till Marie då hon inte ville ha något. Köpte jättefina rosor som jag med vill ha. Men lite desperat att köpa rosor till sej själv kanske :) Sen kom vi till Gendalens byggdegård 17.15 så en kvart sena men vi skrev redan i trollhättan att vi var sena så de visste hon =)

Det var inte många där när vi kom. Faster Annette var den första man såg iaf. Kul att träffa henne igen. Sen grattade vi Marie som egentligen fyller 40 år den 18e Aug. Sen öste släkten in å även Maries kompisar. Var inte många jag kände igen å inte ens kommer ihåg. Jag har ju inga barndomsminnen därifrån så är lite jobbigt. Iaf så fick mamma säga att det är han å den å hon å det typ så jag fick vara med lite i svängarna. Marielle lekte jag tydligen med massa när vi var små men jag minns varken henne eller hennes bror som tydligen alltid var med. Hon ska iaf ha barn snart. Eller ja hon e i v 22 å det syntes inte. Så himla orättvist att vissa (Jag) blir fet som en valross i v10 å andra bara får en liten bula. Min kusin Lollo var där. Henne har jag inte träffat på bra mycket mer än 10 år. Hade inte vetat det var hon om inte Marie sagt att Lollo var en av topp 4 på tipspromenaden. Sen kom Lollo å pratade med mig. Var kul det faktiskt. Tyckte alla var lite mer pratglada mot mig än dom brukar. Jättekul faktiskt. Vid 22 sa vi hej då till alla. Var massa å säga hej då till så kom inte iväg förrän 22.15.



Tanja :)

Faster Annete

Kusin Therese

Madde och Liam              Faster Stina och Liam


Kusin Robban och Madde :)

Jag och Liam :)


Liam slocknade så fort bilen började rulla. Han var jätteduktig. Var ute å kröp å gick t.o.m fast jag bara höll med en hand. Han verka charma dom flesta fast att han inte ens var minst. Bara typ tredje minst. en liten bebis var bara 9 dagar :) Stannade efter vägen å köpte mer cola. å där kom även en bil som det stod skyll dig själv på i bakrutan. Frågade mamma om hon såg den mindre texten under men hon gjorde inte det. När vi åkte var vi tvungna att åka förbi den eftersom han tanka. Så jag kunde läsa resten. Diggar texten. Jättetufft haha :) Skyll dig själv att du kör för nära :)

Micke visade sin tatuering på armen. Gud vad sorgligt. Den var tillägnad hans dotter Erica som dog när hon var 11. Eller när vi var 11 kanske jag ska säga. Vi var bästa kompisar å fyllde år på samma dag samma år å nästan samma tid. Sista gången jag såg henne var när hon var uppe i Arvika å hälsade på. Jag minns hur jag fick beskedet. Jag var hos min kompis Therese å skulle sova där. Sent på kvällen ringer min mamma hem till Therese. Therese svarar å räcker mig luren så säger hon det är din mamma, något har hänt för någon gråter i bakgrunden. Jag tog luren å mycket riktigt sitter syrran å gråter i bakgrunden. Mamma säger att något hänt å att dom kommer och hämtar mig med en gång. Hon ville inte berätta nått på telefon. När hon kom stod jag och Therese redo. Sa hej då å gick. Mamma kom ur bilen å mötte mig. Kramade om mig och sa att Erica hade dött. Tårarna bara sprutade å det var mycket frågor om varför just hon? Hon var ju bara barnet. Orkade inte ens gå på begravningen. Hade mamma inte tvingat mig hade jag inte gått å jag är glad att jag gick för låten dom spelade på begravningen får mig alltid att tänka på henne. Mamma var med mig under begravningen fast att hon inte kände Erica.

Klockan 01.45 var vi i stan. Syrran ringde strax innan vi kommit till dottevik å berättade att hon hade fått så ont i magen och inte kunde gå hem. Så vi hämtade upp henne hos erica och körde henne till select där hon köpte mat. Sen vidare hem. Släppte av henne å var hemma 02.10 ca. Liam hade vaknat på select efter att ha sovit hela vägen. Han fick kvällsmat 02.28 och sen somnade han med en gång. Jag med :)

SKRIVET: 2009-08-16, kl 21:26:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Syrrans smarta kommentar :)

Syrran sa en rolig grej idag :)

Vi satt vid hennes köksbord å prata om barn å så. Så sa hon att om jag fått barn med mitt ex så hade ju mina barn blivit släkt :) haha

Hon syftade på att Liams pappa är släkt med en killkompis till mig fast dom var släkt väldigt långt bak på väldigt långt håll. Å mitt ex är tremenning med min killkompis. haha som om dom inte skulle vara släkt annars :)

SKRIVET: 2009-08-15, kl 10:22:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kalasdag :)

Ni som inte vill missa något av mina nya inlägg kan ju lägga till mig på bloglovin.com så ser ni varje gång jag skrivit ett nytt inlägg.

Jag sitter här hemma ensam å funderar på vad det blir för kläder idag? Liam är hos mamma för att jag skulle kunna duscha. Det har jag gjort nu. har även plockat upp här. Tänkte torka av bord och bänkar och dammsuga sen när jag klätt på mig. Liam gillar ju inte dammsugarn så brukar dammsuga när han sover. Men idag ska vi ju vara borta hela dagen och det är så himla tråkigt och komma hem när det är stökigt.

Klockan 12 typ ska vi på 2års kalas hos Xandro i Jössefors. Eller ja Alexandro som han heter egentligen. Sen efter det åker vi direkt ner till Sollebrunn. (30 mil) Där ska vi på 40års kalas hos min faster Marie. Eller ja hennes fest men i hembygdsgården då vår släkt är så stor :) Syrran blir inte med för hon jobbar idag. Så får väl träffa släkten själv för typ 3e gången i mitt liv eftersom jag vill ner ändå. Vissa som kommer typ Faster Anette har ju inte träffat Liam än :) Sen när vi tröttnat på kalaset så åker vi hem. Kalaset börjar 17.00 å middagen är klockan 19.00 så vi är ju där några timmar innan vi tar våran 2,5 timmes långa bilfärd hem igen.

Liam väckte mig klockan sju och tyckte vi skulle gå upp. Men jag sa att vi har en lång dag framför oss så han skulle passa på att sova lite mer. Men nej det ville han inte. Så jag tog upp han å gick å la mig igen. Liam kom å lekte i mitt rum så man kunde höra vad han gjorde å så. Sen hör jag att han tar min mobil. Den får han inte ha men jag orkade inte bry mig. Klockan åtta börjar Liam klättra på mig så efter att vi busat lite fick det bli frukost halv nio. Han slängde ner ena smörgåshalvan på golvet och såg helt oskyldig ut så nu har jag messmör på köksgolvet. BLÄÄÄ.. Letade som en galning efter min mobil med. Eftersom jag inte har hemtelefon pga CP TELIA!!!!! så kunde jag inte ringa den heller. Kvart över nio hittade jag mobilen i Liams leksakslåda så klart. Gullig han :)

Men nu måste jag klä på mig och gå och hämta lillskiten så han hinner bada innan jag ska göra i ordning han :)
Skriver om kalasen i natt elelr i morgon. Beror på hur trött jag är när vi kommer hem. Antagligen astrött tack vare gullungen :)

SKRIVET: 2009-08-14, kl 16:29:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hyresvärden

Jag, mamma och Liam åkte in till stan för jag skulle hämta medicin på apoteket. Syrran skulle möta oss i stan och undrade vart vi var. Jag svarade ju givetvis apoteket trots att jag bara var på väg dit. Sen började jag och mamma gå med Liam i varsin hand. Å han var ju inte den snabbaste på att gå direkt. Så när vi är nästan vid apoteket kommer syrran gåendes så Liam började springa ikapp henne. Knappt man hann med nu när man e gammal och allt :) Hon frågade om vi inte var där än. Men trodde hon visste vid det här laget att oftast när jag säger att jag är någonstans så är jag i själva verket bara nära platsen :D hehe

Milli skulle till banken och aktivera sitt nya kort (Jag måste oxå skaffa nytt). Den snygga killen jobbade idag. Kul å ha något att titta på. Sen var det massa snygga killar både på banken å på stan idag. Såklart när jag har Liam med mig för då är det ju ingen som vill ragga. Vad säger man? Du ursäkta eftersom du har barn kanske du har kille men kan man få ditt nr? :) Nej dom får nog vara ute när Liam inte är med. På banken träffade vi iaf våran hyresvärd och hennes man. Vi pratade lite om gräsklippning å snöskottning å så. Jag sa att mamma fick fortsätta klippa gräset själv. (Tar 4 timmar) Å så tar jag snöskottningen för jag älskar ju snö. MEn så sa jag till mamma att hon fick köpa snöskyffeln för de ville inte jag slänga pengar på. Vi sa hej då till hyresvärden och gick på systemet för syrran skulle ha dricka tills i morgon. Är ju hamnfestival här denna helgen. Fast jag ska ju iväg ner. Hade velat gå på EMD men men fler chanser kanske :) Sen var jag på Ica och postade två paket. Tog för lite i frakt som vanligt typiskt jezzica så nu gick jag back 24 kronor :( Då ringde hyresvärden till mamma. Dom hade köpt en snöskyffel så att vi skulle slippa det haha det var ju himla snällt men kändes inte så nödvändigt just idag :)

Åkte och kollade på Liams dagis. Det såg mysigt ut så nu vet man vart det ligger oxå. Synd det ligger så långt från skolan bara. Känns både jobbigt och kul att skolan börjar redan på måndag. Min sista helg innan skolan börjar liksom. Får passa på å mysa skiten ur ungen så han klarar sig utan mamma :D

Nej nu ska jag ta med mig lillen ut i poolen å bada. Han kan göra vad han vill men jag ska bada :)

SKRIVET: 2009-08-14, kl 11:03:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kärlek <3

Liam vaknade 08.30. Var väl bara gå upp då. Illa när man e så trött som jag :) Vi åt frukost ihop för ovanlighetens skull. Fast jag hade korv på alltså stekt grillkorv ingen prickikorv eller annat äckligt. Liam hade äckligt på däremot. Han fick messmör han äter som om de vore godis. Fick i sig två stora smörgåsar å bara en liten bit hamnadse på golvet :) Sen var vi på hans rum å lekte. Han satt å gapskratta så fort man sa något. Han e så himla underbar. Sen har han ett skratt som ingen annan. Min kompis kan ju inte ens höra om han skratta eller gråter haha :)


Sen kan man ju ta att kontakta mig om man vill :)
MSN: [email protected]
Bilddagboken: Liten88a
Facebook: Jezzica Carlmark

SKRIVET: 2009-08-13, kl 23:32:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart läggdags

Ja Roland kom ju klockan 15 å hämtade Liam. Så jag diskade å sen gick jag till mamma. Hon ringde Telia åt mig igen å nu ska dom komma på tisdag för dom säger att jag har både internet å hemtelefon. Jo men visst hörrni. Ska bli gott å få eget internet så slipper man ha en sladd i fönstret å så. Sen drog ju mamma ut sladden till internet förut utan å säga till mig så blogginlägget jag skrev blev ju inte sparat. tråkigt. Sen åkte vi in till Edane å köpte mjölk, bröd å korv. Kanske Liam kan få smörgås till frukost i morgon då ist för äcklig gröt :) Eller så får jag väl göra ordentligt så det blir gott :) Mamma bara skratta åt mig. Men hon är van för det var en gång då jag bakade kanelbullar med vitpeppar ist för kanel. Så nu får man höra det varje gång man bakat bullar :) Tur släkten har något å klaga på :P

Sen kom Camilla och brorsan en stund. Och sen kollade jag på Unga mödrar. Vid 20.30 kom äntligen älsklingen hem =) Han låg och sov så trevligt så. Så jag tog bara av strumporna och byxorna så la jag han i sängen. Han sover än. Han grät precis så jag gick dit å kolla men han sov så han drömde väl nått läskigt.

Förresten så tar han typ av sig tröjan nu. Igår när jag hämta han i sängen hade han dragit ut armarna ur båda ärmar så den satt liskom bara i halsen så snart drar han den väl över huvudet med.

Nu ska jag göra oboy å sen göra mig i ordning för sängen. I morgon ska vi till apoteket å hämta min medicin. Kan behövas efter 4 månader utan. Jag jobbar inte så snabbt (A) Och ringde barnomsorgen om min inkomst gjorde jag inte heller så får nog fixa det i morgon :)

SKRIVET: 2009-08-13, kl 14:18:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Misslyckad Mannagrynsgröt :)

Liam vaknade klockan 8 idag med. Han fick välling sen somnade han om. Så klart jag oxå passar på :) Sen vaknade han vid 11.30 så då gick vi upp. Jag försökte mig på att göra mannagrynsgröt för första gången i mitt liv. Och nej ingen av oss åt upp. Hade tagit lite för mycket salt faktiskt. Stod en halv tesked. Men jag läste 1,5 tesked så var inte det minsta gott. Men man måste väl misslyckas med allt innan man lyckas :)

Sen badade jag Liam. Han ska ju till farfar idag å då kanske det inte är så bra å ha gröt i håret ;) Liam satt å tjoade å lekte å plaskade. Sen skulle jag ta schampoo så började gnället. Han vill inte bli ren. Så var bara tvätta fast gråten och sen ta upp han med en gång. Gick å lekte på rummet. Med vattenpistoler valde han idag. Sen höll han på å somna  knät så jag la han i sängen. Nu ligger han och sussar så sött. Men snart dags å väcka han för Roland kommer klockan 15 å hämtar honom.

SKRIVET: 2009-08-12, kl 23:22:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Carro + Novalie :)

Vad jag inte gillar dom dagarna Liam vaknar tidigt. Usch. Idag vaknade han 8. Han fick välling och somnade om vid 9. Sen vaknade jag vid 12 å fick panik typ för skulle ju hinna handla en 2års present till Xandro innan jag skulle träffa Carro och Novalie klockan 13. Så var bara packa väskan, göra mat till Liam, väcka han, ge han mat, klä på han och sen klippa hans naglar för att slippa att han river Novalie. Mamma kom hit och klädde på Liam och så. Han hatar verkligen att klä på sig. Så man får ju ta på strumporna å låta han leka. sen tröjan, lek, byxor, lek osv. tar ju evigheter. Gör man allt samtidigt som jag gör när vi har bråttom då blir han jättearg och börjar gråta stora krokodiltårar.

Kom iaf iväg till leksaksaffären i stan. Stod i en 35 minuter minst å kolla på allt. Liam kröp å drog i olika traktorer å grejer oxå så då fick man ju se vad man kan tänkas köpa till han i 1års present. Hittade iaf en present till Xandro så småningom å sen kom jag bara 6 minuter försent till Carro :=)

Novalie är 6 dagar yngre än Liam. Hon kom den dagen Liam var beräknad men Liam ville ju ut innan. Han ville träffa mamma :)

Novalie började med att springa på Liam å pussa på han å hänga på han osv. Liam som brukar vara rädd för yngre barn är inte längre rädd för henne iaf. Men han tycker fortfarande att hon är lite läskig. Så han satt mest å titta chockat på henne och fundera på vad hon sysslade med. Själv tyckte jag dom var gulliga. Speciellt när hon satte sig i knät på honom :)
Vi tog å gick till lekparken eftersom det var så fint väder. Men Liam gillar ju inte lekparker så han ville inte gunga eller nått. Så då gick vi in till stan å köpte glass. På hemvägen märkte vi att Novalie sparkat av sig skon så vi vände. Hittade den på ett övergångsställe. Som tur var i kanten och inte mitt på =) Hemma hos Carro fick barnen mat å sen lekte dom lite innan mamma kom och hämtade oss.

Jag la Liam vid 18.30 för han var så trött. MEN nej sova vad är det? Vid 21 hade jag nästan fått han till att somna när syrran och henns kompis Erika kom. Så då fick jag ta upp Liam å låta han leka en stund. Sen åkte dom hem. Vid 22 fick han mat igen å sen la jag han. Å då äntligen somnade han :)

Lite bilder från dagen =)

Novalie sitter i Liams knä :)

Hon hänger på honom :)

Mamma Carro och Novalie äter glass :)

Hon var så härligt blyg idag när hon träffade Liam. Satt å rodande å skrattade å hade sig. Lite kärlek på g från hennes håll tro? ;)

SKRIVET: 2009-08-12, kl 19:12:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gårdagen

Var med mamma, Daniel å hans två barn Susanna och Simon. Men sen kom även Linda och Tommy å kollade hur mamma bodde. Eller ja Linda iaf Tommy har ju vart här förr så han fick bara kaffe :) Jag sa till Simon att han kunde gå ner å hämta posten det är ca 1 km. Men Daniel sa att han nog inte gick så långt. Sen gick Susanna ut med hunden och ville gå en promenad. Så när hon börjat gå ville ju Simon med så han sprang efter. Sen kom dom tillbaka med reklam för en månad typ. Då hade dom vart nere å hämtat posten men tagit fel postlåda hehe :D Vid halv sex åkte daniel å barnen hem. Jag och Liam fick gå ner till postlådan och tillbaka. Sen var det bara att göra i ordning han för sängen å sen lägga han.

Vid 21 tänkte jag att jag får nog gå å lägga mig snart så jag får sova tidigt. Men då ville jag diska och hänga tvätt innan. så diskade å sen stod jag och hängde tvätt. Hörde att någon kom och brydde mig inte om det. När jag står å hänger upp handduken på garderobsdörren så hör jag något på mitt fönster men tänkte det nog bara var något ljud eftersom de e så mycket konstigt som låter i hus. Stod iaf å tittade mot fönstret när Lindas huvud dök upp å så säger hon men det var ju inget kul när du står där. Så jag gick ut å där var ju Linda, Tommy, MT och Sara och hunden Rocky. Då skulle tydligen Linda skrämma mig så hon blev lite besviken när jag inte rörde en min haha :D


Daniel och hans dotter Susanna

Linda och Tommy

Daniel och hans son Simon

SKRIVET: 2009-08-11, kl 14:17:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött

Jag är otroligt trött idag. Vart det väldigt ofta på sistone har jag märkt :( Vaknade vid 4 i morse av att jag var sugen på mjölk. Ja precis mjölk. Men orkade inte gå upp så somande jag om. Sen klockan 9 vaknade Liam så då gick jag upp å tog ett glas mjölk och gjorde i ordning gröt till Liam. Han åt å drack vatten för en gångs skull. Han brukar bara spotta ut det om han får vatten.

Har vart riktigt duktig idag med. Fyllde på min telefon. ringde försäkringskassan och frågade om någon annan kunde ta ut någon dag för Liam med ersättning. Men det gick inte så klart. Sen ändrade jag så att jag bara får föräldrapengar 2 dagar i veckan ist för 7 som jag har nu från och med 17 Aug. Sen ringde jag Liams dagis som han ska börja på. Jag sa att jag hette Jezzica å att min son skulle börja där 7 Sep å hon svarade jaha Liams mamma vad kul. Så dom verkar ha bra koll iaf det var skönt att höra. Jag måste vara med på inskolningen första veckan men andra veckan kan mamma ta för då slipper jag vara ledig från skolan så mycket då jag inte får betalt om jag e borta för mycket. Jag börjar ju plugga 17 aug så Liam får vara hemma med mormor tills han börjar på dagis. Fick iaf hans schema för dom 2 inskolningsveckorna. Var skönt att det bara var några timmar om dagen för då kan jag ju komma senare till skolan bara så är jag ju inte borta hela dagarna. Men får kolla hur mitt schema ser ut och prata med lärarna och så. Hoppas det löser sig för vill ju helst vara med på Liams inskolning men ändå gå i skolan så jag får pengar annars kan ju inte vi leva.

Liam sover nu så jag ska ta mig en dusch medans så jag blir en människa igen å ingen gammal zombie som inte orkar hålla ögonen uppe.

SKRIVET: 2009-08-10, kl 13:42:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Besök

Liam vaknade  vid 7.30. var bara gå upp å fixa lite käk åt han. Det fick bli välling idag. Sen busade vi å gjorde allt för att han skulle bli trött. Men han bara skrattade å hade inga planer på att sova. Jag blev iaf otroligt trött. Vid 11.30 somnade han äntligen. Nu vaknade han klockan 13 och fick yoghurt så nu e han på sitt rum å leker med traktorn hör jag. Men nu kom han hit å drog i mina lådor ist. Ska ta å stoppa han i vagnen å gå ner till postlådan. Fan vagnen stod ju ute i natt å det regnar nu. Smart Jezzica riktigt bra gjort. Får nog kolla hur blöt den är. Ska ladda på min MP3 spelare innan oxå för är skitkassa låtar på den och då är det inget kul att gå ut.

Daniel kommer från Mellby idag med barnen. Var ett år sen man träffade dom sist. Då kanske Liam kan få leka av sig lite energi med någon annan än mig :D Men dom hade inte åkt än så dom kommer inte dom närmaste 3 timmarna iaf. Så jag hinner nog ner till postlådan å tillbaka. Det är ju trots allt 2 km tur och retur. Men nu blir det musik å byxor på Liam :D

Opps ringa dagiset oxå får jag nog göra.


SKRIVET: 2009-08-09, kl 19:57:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vad är SMS?

Idag vaknade jag vid 04.30 av att ett myggbett på stortån kliade som bara den. Somnade om efter en timmes kliande typ. 07.13 vaknade jag av Liam. Bytte hans bajsblöja å la han igen å han somnade direkt.Sen vaknade jag vid 10 igen av Liam så då fick han frukost. stoppade han i säng igen å han somnade direkt så då gjorde jag det med. 12.04 vaknade jag av att syrran skickade sms å ville komma. Så då gick jag upp. När hon kom så vaknade Liam så vi gick ut å satte oss och titta på när mamma klippte gräset. Det tyckte Liam var skitkul. Vid 15 åkte jag och syrran in till Edane å köpte chips. Åkte hem igen å hämtade Liam hos mamma för han fick sitta kvar å titta på henne :) Såg på film. Kungliga familjen. Den var jättedålig må jag säga. Efter filmen åkte jag, mamma å Liam med syrran till huset eftersom hon skulle få eventuella köpare på soffan på besök å ville inte vara själv. När dom åkt åkte vi till keramikaffären å köpte ett troll mamma ska måla åt min fasters ex. Åkte till konsum å sen hem. Liam somnade 18.30 så jag har suttit här rätt länge. Men nu ska jag gå å se på någon film sen väcka mamma å sen ska jag sova tidigt :)

Till rubriken så är det söndag idag. Liams pappa brukar ha honom då alltså. Men idag har han inte det. Han har inte ens skickat sms. Kan man inte skriva idag kan jag inte ha Liam eller e det fel av mig å vilja veta om han ska ha honom eller inte? Han får nog inte ha honom nästa söndag heller eftersom jag nog ska på 40års kalas i Sollebrunn då. Men drabbar ju inte mig.


SKRIVET: 2009-08-08, kl 23:46:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen

Liam kom hem typ 11.20 ca. Han visade Siv (sin farmor) sitt rum. Hon tyckte det var fint. Kul att höra. Sen gick jag, Liam å mamma ut. Liam satt i gräset å smågnällde för sig själv medan jag och mamma badade i poolen. Skithärligt. Frågade man Liam om han skulle bada så vände han bara bort huvudet å låtsades inte höra :) Efter att han fått mat å mamma stått å gungat vagnen i 30 min så somnade han äntligen klockan 14. Så jag gick in och diskade å fixade lite medan han sov. Vid 15 kom mamma in med Liam. Då hade han vaknat utan att jag hört det. Sen åkte vi till Ica och handlade potatis och sallad. Åkte hem å mamma gjorde torskgratäng, potatis och sallad. Gott. Liam åt massa själv. Sen åkte mamma med Janne till syrran och jag tog disken. Så hörde jag något braka i mitt sovrum så jag rusade ju hit med en gång å hittar Liam under byrån. Men så fort jag tagit upp honom i famnen skulle han ner. Å göra vad? Precis. Klättra på byrån. Tog med han ut och stängde dörren för Liam har inget i mitt sovrum att göra egentligen men jag hade glömt stänga dörren helt. Fortsätter diska och ser att Liam öppnar en låda, tar en av sina skor och smiter. Han gick ut å satte sig på gräsmattan med skon i högsta hugg :)

Tänkte lägga in bilder på Liams rum som blev färdigt i tisdags så får ni se om det ser bra ut eller inte :)

SKRIVET: 2009-08-08, kl 03:51:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fest :)

Therese skickade sms förut å fårgade om det inte var denna helgen jag var barnledig. Hon vet mycket väl att så inte var fallet =) Men hon ville att vi skulle umgås. Så eftersom vi inte träffats sen 14 Feb typ så tyckte jag vi kunde göra det idag. Åkte till Åmot och lämnade Liam hos sin farmor. eller på hennes jobb lättare sagt. Sen åkte vi å åt pizza med syrran. Sen åkte vi å kollade in syrrans nya snygga lägenhet. Syrran skulle köpa skrivbord så vi berätta att hon kunde kolla på myrornas. Vi kom 10 min efter att dom stängt :) När vi kom hem fick jag snabbraka mitt andra ben. Rakade det första innan vi lämnade Liam i Åmot. Sen in i duschen å klä på mig å sminka mig så var Therese, hennes pappa Tobba och Bysse här och hämtade mig.

Jag och Therese satt hemma hos henne och snackade mycket skit som vanligt när man inte träffas så ofta som vi velat. maria kom bort för att vara social. Då ringer Tobba och frågar om vi inte ville med ut på sjön. Det ville vi. Kom till sjön och skulle kliva på båten. Det var äckligt. Sen är Therese livrädd för djupt vatten oxå så hon tyckte tobba skulle köra saktare. han stod STILL när hon sa det :) Efteråt hämtade vi Marias syster med folk å körde till båten. Sen åkte vi 3 vidare till Charlottenberg på fest. Var inga jag kände och mest äldre så jag och Maria lämnade Therese där och drog några varv på "stan". Efter 1,5 timme ville Therese med så vi åkte hem till Therese. Maria släppte av oss där och åkte hem. Sen kom Karl, Totte å Per till Therese å försökte få med oss till stan. Jag ville men inte Therese för hon mådde dåligt. Så dom åkte utan oss och mamma kom och hämtade mig.

Var kul så länge det varade och man måste ju få roa sig utan barnen ibland. Jag har ju ändå Liam 24/7 oftast. I morgon förmiddag kommer lillskiten hem igen å då ska vi mysa :)


Therese ;)

Maria :)

Maria går på båten :)

Therese dricker öl för å glömma sin rädsla för djupt vatten :)

Tobba :)

SKRIVET: 2009-08-07, kl 10:17:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frukost

I tisdags var Liam påväg ut med kossan som hör till ena leksakstraktor. Men jag slängde in kossan. Sen dammsög jag å städade å så. Men hittade inte kossan någonstans. Så jag tänkte skitsamma. Men i natt kom Liam å visade mig kossan. Undrar vart han hittade den då jag letat som en galning :) Fick iaf Liam till att somna om vid 23.30 ca. Han sov mellan 18-20 typ sen ville han upp. Lät som han hade rätt ont.

Min mamma skickade bilder till mig igår :) Sånt är alltid kul. Nu väntar jag bara på att syrran ska bränna ut bilder på en skiva till mig och att Linda ska skicka bilderna från midsommar. Då kan jag bränna ut alla bilder på skiva så jag slipper vara rädd för att förlora bilderna. Har redan förlorat massa bilder har jag sett. Men bara på djuren. Huvudsaken är att Liams bilder finns kvar.

Liam sitter på sitt rum och leker. Tror jag. Jag hör någon som drar ut allt på golvet. Synd bara att han inte plockar i efter sig :)
Ska ge Liam gröt till frukost nu å sen funderar jag på att gå ner till postlådan. Skulle börjat i måndags för jag vill gå ner i vikt. Men har inte börjat än. Det blir ju 2 km dit och hem så känns jobbigt. Men vill man bli fin får man lida pin :)

Sen vore det kul om syrran kom och hälsa på eller något. Hon har ju inte sett Liams rum än. Det blev färdigt i tisdags. Jag flyttade till hus 5 Juli så att han skulle få eget  rum så tog det 1 månad att fixa. haha. Men färdigt nu. kanske lägger ut bilder på rummeti nästa inlägg :)

SKRIVET: 2009-08-06, kl 15:08:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder under graviditeten

Tänkte lägga ut lite gamla bilder på magen och UL under min graviditet.


V:13

V:18

V:18

V:19

V:20

V:21

V:22

V:23

V:24

V:25

V:26

V:27

V:28

V:29

V:30

V:31

V:32

V:33

V:34

V:35

V:36

V:37

V:38 Några timmar senare kom Liam.
3 Sep 08 karlstad BB 03.16
52cm lång å 3900g :)

SKRIVET: 2009-08-06, kl 10:19:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tidigt

Idag kände Liam för att gå upp tidigt. 8.30. Det är egentligen inte så tidigt för andra föräldrar. Men för mig är det tidigt då Liam vaknar vid 10. Men de gör inte så mycket. Var bara jag som hoppats han skulle sova riktigt länge idag när han var vaken vid 4 i morse. Men nej då. Han behöver nog inte sin skönhetssömn lika mycket som jag :) Vi stod iaf å kolla på sopbilen som kom 8.30 i morse. Såg ut som om han stod i mitt hus men det gjorde han ju inte som tur var. Liam tyckte det var spännande att se på. En gammal gubbe tyckte iaf inte jag var kul å se på :) Idag ska nog Liam vara still för han har redan ramlat å slagit i huvudet hela två gånger.

Sen ringde jag THT å kollade om någon skulle in i min lägenhet. Men då säger hon att någon KANSKE ska in isf 1 Okt. Hur kul är det då? Jag hade ju velat bli av med den innan. Å eftersom hon sa kanske så kan jag väl inte hitta en hyresgäst på egen hand iaf för då ska hon säkert ha lägenheten. Så jaja de e väl bara fortsätta betala en tom lägenhet ett tag till då antar jag!

SKRIVET: 2009-08-06, kl 03:57:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ont

Tror Liam har ont. Han håller på å få två framtänder där uppe. Han vaknade nämligen för 15 minuter sen. Jag vaknade oxå. Det måste vara inbyggt att man vaknar när barnet gråter. När Liam var nyfödd var jag orolig att jag inte skulle höra när han gråter. Men mamma sa att det skulle jag göra. Samma sak med att jag inte vill ha han i min säng. Jag e väldigt rörlig av mig och skulle väl klämma stackarn. Men mamma säger att jag inte skulle göra det. Konstigt men men. Liam har fått alvedon och det låter som att han har somnat igen. Så nu ska jag oxå hoppa i säng. Somnade vid 23 å de e otroligt tidigt för mig. Sömn gillar jag :D

SKRIVET: 2009-08-05, kl 19:34:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny blogg

Jag vill börja med att tacka Louise för designen. Hennes blogg är www.Louisekumlin.blogg.se om ni vill kolla in den.

Sen har jag bloggat ett bra tag. Men min blogg www.Jezzicac.blogspot.com är nu lagt på is för denna. Så kommer inte uppdatera den men den finns kvar för min skull. Så ni vet det :)
 

Så vad har jag gjort idag då? Jo jag, Liam, mamma å brorsan Chrilloff åkte in till stan å handlade lite. Sen blev vi med till Nordells där brorsan skulle träffa Kajsa. Hans lillasyster. Hon var jättesöt. Blir 12 år i år tror jag. Dom har inte setts på 10-11år. Det var lite kul. Vi släppte av brorsan där efter att vi tagit kort på dom ihop så åkte jag, mamma å Liam hem. Maria (Kajsas mamma) var sig iaf lik. Bara att hon var mörkhårig ist för blond.
På väg till stan så sa mamma till Chrilloff att nu får du ta kort på henne så vi med får se. Brorsan svarade ja med vadå? Å mamma sa men du har ju min gamla väl? Å Chrille svarade ja men då måste ju batteriet laddas först. Sen när vi träffade Kajsa å Maria så sa mamma ställ upp er så vi får ta kort. Å det ville ju Maria med göra så hon sa Kajsa du har inte med kameran eller? Å hon svarade Nej det har jag inte för det är inget batteri. Syskon tro? =)

Nu på kvällen har jag å Liam suttit ute med mamma och Janne. Liam lekte kasta pinnen med hunden. Det tycker han e skitkul konstigt nog. Nu ligger Liam och sover i sitt egna rum som blev färdigt igår :)

SKRIVET: 2009-08-03, kl 15:39:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!