SKRIVET: 2010-04-21, kl 22:16:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny blogg från och med i morgon :)

Igår kväll bad jag en tjej att fixa en bloggdesign till min nya blogg tills i morgon.
Det är nämligen min födelsedagspresent till mig själv :)
Iaf så var Kim väldigt snäll och hon började redan idag med den.
Och den blev färdig bara några timmar senare.
Den blev jättefin och jag är nöjd :)
Tack så hemskt mycket Kim :)

Så från och med i morgon skriver jag i min NYA blogg... www.Majeca.blogg.se
Kommentera gärna vad ni tycker om designen :)

SKRIVET: 2010-04-21, kl 22:10:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag 21 April 2010

Idag vaknade vi vid 10. Liam var pigg så var ju bara att gå upp. Vi käkade kalaspuffar till frukost. Åtminstone gjorde jag det medan Liam mest satt å spottade. Antar att han inte tyckte kalaspuffar var så mycket att hurra för. Var första gången han fick det :) Sen var det massa pussar å kramar som han tyckte mamma förtjänade idag :) Vid 12.40 la jag honom för att sova middag. Väckte honom klockan 15. Klädde på honom å sa att vi skulle till BVC idag. Då sprang han genast å hämtade sina skor å tyckte vi skulle gå med en gång. jag försökte få honom på andra tankar men det gick ju inget vidare. Så det var bara att ta på sig skorna å bege sig ner till BVC. Det var 50 minuter kvar till vi skulle vara där å det tar 10 minuter å gå dit. Men Liam gick i snigelfart för vi gick ju på "raggarvarvet" å då måste man stanna varje gång man ser en bil å säga bil. Å om den spelar musik som varannan bil gör så måste man ställa sig och dansa lite oxå. Med tanke på alla bilar som åker där så var vi iaf i väntrummet 5 minuter före utsatt tid. Ja man ska ju inte stressa iaf... :=) På BVC så vägde å mätte dom honom. Frågade om han hämtade saker om jag bad honom, om han kunde mer än 8 ord, om han fattade vad jag sa, om han kunde leka tittut å massa andra dumma frågor. Var 18 månaders kontrollen så han fick vaccinationsspruta mot mässling å det där oxå. Han skulle inte bli kallad förrän han var 2,5 år nästa gång. Men så sa läkaren att hon ville ha en extra kontroll innan dess eftersom Liam låg fel i kurvan eller vad det var. Han hade hållt sig i samma kurva men inte i rätt kurva så det kanske inte var nått men dom ville ändå kolla. Sen ville dom ha urinprov på honom eftersom han kissar så extremt mycket trots att han inte dricker så mycket mer än normalt. Hur jag nu ska få honom att kissa i ett rör är ju en annan femma. Efter mötet gick vi till Konsum å köpte choklad till tårtan, korvbröd och blöjor. Sen gick vi hem å lagade korv å bröd med mos. Liam åt iaf två korvar, ett korvbröd och hälften av sitt mos. Kanske mammas mat duger ibland trots allt :) Efter maten var det dags för ett bad då jag inte hittade min son under allt mos :) Han har börjat att lägga sig ner å ställa sig upp i badkaret AJ AJ AJ säger jag bara när han väl halkar å slår ihjäl sig. Måste köpa en sådan där halkmatta snart...! Satt å kollade på en urdålig film. Och vid 22 så la jag Liam. Han ville inte lägga sig före dess idag tyckte han. Men han somnade iaf med en gång. Jag har gått runt och städat lite. Nu ska jag bara diska lite till sen går jag och lägger mig.

SKRIVET: 2010-04-20, kl 11:34:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Illa som en gorilla

Jag mår verkligen illa idag. Så jag är hemma från skolan. Idag har jag massa att fixa iaf. Gå till banken å byta batteri i min dosa för den e död :( Posta ett paket (har väntat på pengarna i över 3 månader så egentligen ingen brådska med att skicka paketet!) Handla..... Massa handling. eller ja både mat å massa gottigt. har ju kalas på torsdag så då ska vi fira ordentligt :) Ge syrran 60 kr. å tror jag ska betala Jessica för Mikaelas bensin till dottevik i lördags. Så ja där åkte barnbidraget. Tur man får pengar på fredag igen :) Nej nu ska jag gå å testa mina nya kläder jag fick på posten igår :)

SKRIVET: 2010-04-20, kl 11:25:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min fest 17 april :)

Ja jag är lite sen med bloggandet :)

Jag och Liam åkte 9.30 bussen till skolan. Möttes av Mikaela och Sara. Var vi, Jonas, Charlotte, Kasmand å Frida som var i skolan ur våran klass. Löjligt.... Dåligt planerat som vanligt var det oxå. Halv två kom Siv till skolan och hämtade Liam. Och kvart i två åkte jag och sara bussen till stan.



Jag åkte hem och städade. Min dammsugare har ju inga dammsugspåsar som ni kanske vet ;) Så jag fick sopa. Men sopborsten gick sönder på ett så konstigt sätt att den inte gick att tejpa. Så jag satte i en systembolagspåse i dammsugaren. Brorsan kom över å sa att det där aldrig skulle hålla. Så han skulle börja fixa den. Men så kom jag på att han kanske kunde klippa lite i en utav dom dammsugspåsarna jag köpte så att dom passar. Och det gick ju. Så han satte i en påse åt mig. Jag börjar dammsuga badrummet å märker att det gått hål i slangen. Så brorsan fick klippa av en bit av slangen och tejpa ihop den. Var nog meningen att mina golv skulle vara skitiga :D


Brorsan var redan här å vi satt å kollade på film när Jonas som var den första som anlände till festen vid typ åtta kom. Sen kom Sara, Kim, Cecilia, Mikaela, Charlotte, Isabelle, Evelina, Iris, Syrran, Linda, Christer, Daniel, Jessica, J-O och Henrik. Har jag glömt någon tro? =) Syrran var full när hon kom. Hon satte sig bredvid Jonas å frågade vem tillhör du? Han svarade att han var emot slaveri. Ni skulle sett Millis min. Vid tio åkte Kim till Karlstad och vi andra begav oss ner till Rajjens vid halv elva-elva. Väl där hade Mikaela kommit på att hon glömt sitt legg i Dottevik så hon kom inte in. Jag fick fixa skjuts till henne så att hon kunde hämta det. Och Saras legg var det roligaste :D Daniel lekte matchmaker å hade nog riktigt kul. Kan säga att han inte var ett dugg diskret heller :) Anders å Thomas kom till Rajjens så Anders bjöd på en bowlingrunda. Jag, Syrran, Thomas, Brorsan å Anders spelade. Fast alla sköt väl lite hej villt så var inte bara vi som spelade :) Jag förlorade å brorsan vann.. Daniel och Sara stod å pussades när Milli frågade har dom strulat förr? Jag svarade att ja dom är ihop. Det var lite kul :D Cecilia, Evelina och Isabelle gick hem vid typ tolv-halv ett för Evelina mådde dåligt. Vid ett gick resten av oss till Mulan. Förutom Linda som åkte med Samo ist. Tydligen var det 20års gräns på Mulan för typ första gången någonsin så brorsan kom inte in. Däremot kom Mikaela in. Och hon är bara 19. Okej hon fyller 20 i Aug men det är ändå fel å släppa in henne för inte fan får hon gå å handla på systemet än!! Iaf så valde vi att bege oss hemmåt när inte alla kom in. Daniel och Sara gick iväg för å skaffa mer alkohol. Mikaela hade fått med sig ett ragg som skulle bli med till mig. vi gick å en bit efter vägen mötte vi upp Sara, Daniel, Johan å Theodor. Kom hem till mig å då var vi Jag, Brorsan, Sara, Daniel, Mikaela, Jens, Jonas, Johan, Theodor, Iris, Thomas och Charlotte. Har jag glömt någon? Jens blev så arg att han smällde igen min dörr när han gick utan att säga hejdå. Trevlig kille.... Daniel lärde Mikaela hur man kysser en kille på halsen eller nått liknande. Och man kan ju undra vad jag hade för efterfest. Iris å Thomas var ute å lekte i lekparken. Johan, Theodor å Jonas tittade seriöst på Pingu! :) Vid fyra begav sig alla hemmåt även brorsan drog fast att han skulle sovit hos mej. När vi öppnar dörren och hela gänget stormar ut kommer min granne hem å han såg lite chockad ut av att 10 pers stormar ur en lägenhet klockan 4 på morgonen :D jag satte mig i lekparken med Iris å Thomas. Där satt vi i typ 40 minuter. Sen sa vi hej då till Thomas och gick in. Städade i ordning så jag slapp gå upp tidigt å plocka bort innan Liam kom hem. Sen satt Iris å kollade lite på datan. Sen vid typ halv sex gick vi å la oss. Jag hade iaf jättekul :D

SKRIVET: 2010-04-11, kl 13:24:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Önskelista!

Ja det börjar bli en del som frågar vad jag önskar mig nu när det närmar sig min dag.
Så jag tänkte skriva upp det här så ser alla det :)

One Tree Hill säsong 6
Silver halsband
Mjuk badrock med luva (Hemtex har iaf)
Pengar
Lakan 120
Kläder
Digitalkamera men det får jag av min son (A)
Dator :)
Böcker
Kokbok med både mat och bakelse i (Mamma snodde tillbaka sin) :( hehe

Det var allt jag kan komma på.
Alla föräldrar önskar sig snälla barn oxå men det behöver jag inte göra än för jag har redan världens snällaste son :)

SKRIVET: 2010-04-11, kl 13:17:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbar helg med Liam :)

Fredag:

Mamma kom hit vid halv elva eller något å hjälpte mig deklarera så nu är det färdigt :) Jag får tillbaka 3700kr så det är ju skönt :) Bara hoppas jag får dom veckan innan jag åker till portugal :) Men säkert inte :( Jag var nere på konsum å köpte lite frukost så stannade mamma å åt med mig och Liam. Sen gick vi ut till lekparken och mamma åkte hem. Jag och Liam gick in 50 minuter senare för att Liam skulle sova och jag började tvätta. Sen var det städning som gällde. Jag köpte med dammsugspåsar från konsum men dom passade inte. Så jag och Liam gick ner en gång till för å köpa dom andra men dom passade heller inte. Så nu har jag köpt två dammsugspåsar å har ändå inga dammsugspåsar :( Finns inga mer där som har samma märke som min dammsugare så får väl kolla någon annanstans. Typ rusta där man köpte dammsugarn. Sen vart det mys å gos innan Liam skulle sova.

Lördag:

Vid tolv gick jag och Liam ut till lekparken. Sofia var ute med sina döttrar Alva 2år och Agnes 4år. Liam har ju precis lärt sig att gilla att åka rutchkana å sånt :) Så han och Alva turades om att åka. Liam skrattade å tyckte det mesta var kul :) Han å Alva gungade även på en sådan där gungbräde liknande saken om ni fattar :) Efter 2 timmar så gick vi iaf in å började med maten. Efter maten var det lördagsgodis som gällde :) Vid halv sex satte vi på en film. Peter och Petra. Kan inte minnas att jag sett den men. Liam satt iaf still lutad mot mig å mös med lite ostbågar under hela filmen. Gillar när min unge är så mysig :)

Söndag:

Liam krånglade ingenting när jag klädde på honom kläder. Han hjälpte faktiskt till att få på dom :) Sen pussade han mig :) Idag verkar han oxå vara på bra humör min lilla goding :D Brorsan kom till mig i natt så jag å Liam drog med honom ut till lekparken :D Liam åkte lite kana å lite gungbräda å sen tröttnade han. Så vi gick ner till konsum å köpte mjölk. Har lagt Liam men han verkar inte vilja sova så får väl gå å ta upp han igen. Har Kassler på tining å ska väl snart börja med maten. :)

SKRIVET: 2010-04-06, kl 17:02:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nästan gratis unge!

Klockan 04 dags att stiga upp för å byta blöja på lilleman. Dålig i magen igen. BLÄ!! Men Liam somnade om direkt efter så det kunde jag oxå göra :D Vid 12 vaknade han igen. Så då gick vi upp. Han fick mat men ville inte ha. Vi försökte leka men han bara slängde iväg leksakerna. Jag försökte gosa men han bara skrek. INGENTING passade! Allt han sa var pappa pappa pappa pappa..... 10 minuter lugn och ro fick jag. Det var när Liam kollade ut genom fönstret å såg en pappa köra radiostyrd bil å alla barnen sprang efter bilen. Annars var Liam på mig i ett. Drog mej i benet å bara skrek å gapade å slogs. Såhär jobbig har han inte vart sen han var 2 dygn gammal. Jag fick nog och skickade till Fredrik å frågade om han inte kunde ta Liam till helgen. Han sa att han kunde det. Men sen vid 17 tiden typ så var Fredrik så snäll att han kom hit. Liam blev superglad när han såg pappa å han skulle visa precis alla leksaker. Även dom han nästan aldrig leker med. Jag gick iväg till konsum å köpte lite mjölk och bröd å vad gott det var att komma ifrån Liam lite. Strax efter sju när Liam lagt sig så åkte Fredrik hem. Å jag kunde städa lite i lugn och ro och äntligen få en stund vid datorn för det har jag inte hunnit med en gnällig son..

SKRIVET: 2010-04-06, kl 15:56:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Syskontripp till Elmia :D

Strax efter 07.00 hämtade syrran upp mig och brorsan. Vi satte in brorsans lånade USB minne med musiken på men det funkade inte. Så vi svängde inom mamma i Edane för å lägga över låtarna i Millis USB minne ist. När det väl var färdigt funkade inte det heller. Så vi åkte tillbaka till Arvika för å lägga över dom på min MP3 å medan jag gjorde det åkte brorsan och syrran in till stan för å ta ut pengar. Egentligen skulle ju Simon och Therese med oxå men det blev inte så. Millis sterio tog inte ens min MP3 spelare längre men som tur var hade jag tagit med min gamla CD väska med massa skivor i för åka 33 mil med bara en skiva är inte något man ser fram emot :D Så det blev till att lyssna på VÄLDIGT gamla låtar hela vägen så blev mycket allsång :D Första gången vi körde fel hade vi inte ens kommit till Karlstad än. Visade sej att vi var på väg mot Grums. Kom på att vi hade GPS funktioner på telefon. Min visade att Milli skulle göra en U-sväng vilket hon oxå gjorde. Åkte vidare. När vi kom fram till Kristinehamn typ så såg jag en Limegrön 745a LÅNGT LÅNGT LÅNGT framme. Han åkte genom Rondellen när vi inte ens närmat oss den. Så jag skriker att den ska till Elmia så följ efter den. Milli gasar på å kör i alldeles för hög hastighet. Vågar nog inte ens skriva här vad hon körde i :D Men de tog ett bra tag innan vi kom ikapp bilen så den måste ha kört väldigt mycket för fort den med. När vi kom ikapp saktade 745an ner otroligt mycket och körde helt plötsligt väldigt lagligt. Men klart kommer det en SAAB 95 i hög hastighet så saktar väl dom flesta in :) Till slut tar dom å svänger in på en bussficka så vi körde förbi å tyckte att det var ju jäkla tråkigt för då ser vi väl inte dom mer. Men så gick det 10-15 minuter så syntes dom bakom. Dom vågade inte ligga för nära men måste ha kört i hög hastighet för å komma ikapp oss igen. Sen säger min telefon att vi ska svänga 3e höger i rondellen. Men det står Jönköping på 2a så vi körde ett extra varv i rondellen vilket inte den andra bilen gjorde så vi kom efter dom igen. Men dom körde fortfarande sakta så syrran fick för sig att vi skulle åka upp jämsides med dom och vinka. Så hon la sej jämsides men varken jag eller milli titta åt deras håll å ingen vinkade så vi la oss lite försiktigt bakom dom igen. Gud vad dom måste ha skrattat för det gjorde iaf vi :D Men dom fick iaf upp farten. Efter ett tag stannar dom igen. Så vi åker förbi å stannar på nästa bussficka eftersom brorsan tjatat ända sedan kristinehamn på att han behövde pissa. Milli springer över vägen och sätter sig i skogen. Brorsan röker först. Sen kommer dom åkandes förbi å Milli får BRÅTTOM!! Jag är glad att jag satte mig i bilen redan medan Milli sprang över vägen för jävlar vad fort det gick :D Milli startade bilen innan hon ens stängt sin dörr och hon rivstartade därifrån medan brorsan inte ens fått in sina fötter. Jävlar vad jag skratta åt det. Skrattar bara jag tänker på det :) När vi kommit ikapp bilen säger brorsan å jag som inte ens hann å pissa. Gissa om de var kul då :D I Jönköping stannar dom igen så vi fick klara oss till Elmia själva. Men det gick hur fint som helst :)



Vi kom in på Elmia direkt. Gott att slippa köerna :D Var väl där runt 12 så bara 5 timmar tog det haha :D Vi började med att gå på toa. Brorsan fick vänta länge eftersom det var Kö in på killarnas :D Jag kunde gå med en gång. När jag kom ut hörde man en kille säga fan vad kö det var på killarnas det har jag aldrig vart med om. Sen när brorsan väl kom så sa han oxå det har väl aldrig vart kö på killarnas toa förr :D Men jag antar att det är bra mycket fler killar än tjejer som åker till Elmia över påsk :D Det var inte så jättemycket att se på i år tyckte jag. vet inte om det berodde på att det var i år eller om det berodde på att det var söndag. Var ju första gången jag var där en söndag. Så nästa år får jag väl åka på en måndag så har jag vart där alla dagar :D Men det roliga i år var iaf att det var Nya bilar. Eller inte nya kanske men andra bilar mot vad som brukar vara där. Det tråkiga var att jag knappt tog några kort för det blev inga bra bilder. Är så jävla irriterad på min kamera så ni anar inte. Men tar mig nog råd att köpa en ny i slutet av månaden. Födelsedagspresent ni vet :D Träffade på Nicko där nere. Var längesen man träffade honom faktiskt. Jag frågade när dom skulle åka eftersom Milli ville ta följe hem. Han sa att det blev nog snart så han skulle ringa. Efter 4 timmar kände vi oss färdiga att åka hem. Konstigt eftersom det brukar ta bra mycket längre tid å gå igenom allt. Men både mamma å Liam var magsjuka så mamma hade bett oss komma hem tidigare oxå så vi fick ju göra det. Nu har vi iaf vart där å det är ju huvudsaken :D



När vi gick till parkeringen fick vi syn på våran Limegröna "kompis" :D Den stod parkerad några bilar längre ner så vi gick dit å satte en lapp på rutan. Sen började vi resan hem. Den började med en tvärnitning för att syrran kom på att vi borde ta fram GPSen med en gång. Men innan vi fått igång dom så körde Milli. Vi körde fel det första vi gjorde. Ist för å svänga mot helsingborg som man tydligen skulle så körde vi mot nått annat. Kom ut på motorväg så vart svårt att vända. När vi väl lyckades var det bara vänta å se vart man hamnade typ :D Nicko ringde och sa att dom skulle åka så jag sa att vi redan åkt men att vi åkt fel så han sa att han kunde inte hjälpa oss tyvärr. Sen fortsatte vi rätt tills vi kom till Mariestad. Då körde vi igenom staden. Vilket vi inte gjort på ditvägen så när vi såg att vi var på väg mot jönköping igen så vände vi. Ringde Nicko å fårgade hur man tar sig ut genom Mariestad å han bara skrattade å sa har ni lyckas trassla in er där nu oxå :D Så han sa att vi skulle stanna där å vänta på honom för dom var i Skövde. Det gjorde vi :D När han kom så skrattade ju alla 3 killarna i bilen. När han var i Mariestad så ringde han och frågade om vi åkt över en lång backe. Vilket vi inte visste om vi gjort, han frågade om vi åkt förbi LIDL de visste vi inte å vad han än frågade om så visste vi inte om vi åkt förbi det. Så han frågade om Milli verkligen borde ha körkort haha. När vi åkte efter honom såg vi att vi åkt rätt från början, Men efter vägen hade vi kört fel 2 gånger till om vi inte åkt efter Nicko. Att bara följa skyltar är inte så lätt när det inte står vad det ska stå på skyltarna :D hehe. Vid 20.30 typ var vi hos mamma. Så tog typ 5 timmar hem oxå. Det som ska ta 3,5 timme med kö haha.



Liam somnade så fort vi kom hem typ.

SKRIVET: 2010-04-03, kl 14:47:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vi höll ihop :D

Vid nio gick jag ut till Therese och hennes mamma. Båda två sa att jag var skitsnygg. Kul att höra :D Susanne släppte av oss hos Thereses pappa Tobba. Men de var ingen hemma. Vi gick in och satte oss ändå å 5 minuter senare kom Tobba och Jonas. Vi satt hos Tobba i 1,5 timme å drack lite å kollade på fula saker på Youtube. Alltså vart får folk allt i från? Shit alltså vad vi skratta. Å så lyssnade man på gamla godingar sen vi var ute på högstadiet. Jonas körde ner oss tre till Rajjens å vi var väl där typ 40 minuter innan vi gick till Fredrik å var social mot honom och Christian. Det var oxå väldigt kul. Längesen man träffade Fredrik måste jag säga. Sen efter kanske en timme så gick jag och Therese tillbaka till Rajjens. Killarna ville inte bli med :) Där träffade jag på min klasskompis Jonas. Ovanligt för han brukar man träffa på Mulan. Han bowlade med 3 andra och alla 4 började på J så det stod bara J J J J :) haha Träffade ju även Pan nu som Therese pratat om så ofta :D Och massa andra såklart :D Sen träffade man en kompis till Therese som tittar på mina bröst så säger han å jävlar vilka goa pupper du ser ut att ha får man känna på dom? Jag och Therese vek oss ju av skratt men han kände allt så sa han fan vad sköna. Sen blev vi med dom till Mulan där vi dansade lite. Å vi fick t.o.m gå före en kille på toan. Han tyckte det var viktigare att två tjejer fick gå ist för en ensam kille :D Sen tog jag följe med Therese å Pan hem å så vek jag av före dom å gick hem dom 100 sista meterna själv. Kom på att det är första gången jag går hem själv på fyllan :D Brorsan låg å sov så sött när jag kom hem så jag stängde av tvn å gick och la mig.

Vaknade vid 8 av Liam. Han hade skitit igenom blöja, pyjamas och lakan. Det var alldeles vattningt å äckligt. Jag gjorde i ordning allt å la honom igen å gick in å sov. vid 11 vaknar jag av honom igen av att han gjort SAMMA sak igen. Så var bara börja om från början. Hade inga mer lakan till hans säng så nu ligger han på ett av mina lakan. Så jag antar att den där diareén kommit nu för usch vad vattnigt. Men nu har det iaf vart lugnt resten av dagen och Liam springer omkring å käkar upp allt godis han fick i sitt påskägg från farfar :) Ska snart åka till mamma å äta mat. Jag längtar :D Nej dags att klä på Liam lite vettiga kläder kanske :D

SKRIVET: 2010-04-02, kl 20:11:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Elmia inställt :(

Halv fem mådde syrran bra å skrev att vi skulle åka. Halv sex var hon värre igen och skulle inte åka längre så vart ingen Elmia :'( Liam vaknade halv sex av brorsans väckarklocka. Och kvart i sex kom hans Farmor. Jag berättade att vi inte skulle åka. Brorsan vaknar å springer på toaletten och spyr. Han är oxå magsjuk nu :( Så jag och Siv bestämmer att hon ska ta med Liam hem ist när hon åkt så långt å vi inte ska åka. Jag sov till 12 å åt frukost sen la jag mig igen till halv tre. Brorsan har sovit i ett hela dagen. Klockan fem typ kom siv tillbaka med Liam och berättade att han inte sovit under dagen. Jag, Liam och syrran åkte och handlade å åkte till mamma i Edane å lämnade det. Vi ska ju dit å äta i morgon :) Sen var vi hemma vid halv åtta typ. Brorsan ska vara barnvakt åt Liam i natt. Jag har världens bästa brorsa :D Men Liam verkar inte vilja somna. Han gnyr lite iaf så han är väl på god väg att somna :D Om 50 minuter kommer Therese och hennes mamma och hämtar upp mig :D Vi ska åka till hennes pappa och förfesta lite innan krogen. Och vi ska KANSKE till Elmia på söndag ist :D Tur att Elmia är fler dagar för det är en av 5 saker man ser fram emot varje år. Nu ska jag gå å vara lite social mot brorsan och hans kompis.

SKRIVET: 2010-04-02, kl 04:47:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

....

Jag hade väl tyckt synd om Liam om han var sjuk. Men som sagt han är PIGG. Han springer runt och leker för sig själv och det gör han INTE när han är sjuk. När Liam är sjuk så vill han bara gosa å de vill han inte den här gången så nej jag tycker inte synd om Liam. Visst tråkigt att han inte äter men han brukar ha sina perioder och han dricker iaf och det är huvudsaken! om 40 minuter är hans farmor här för att hon ville passa Liam. Sen kör hon honom till mamma där han ska sova tills i morgon. Och i natt hade han ingen feber heller så...

SKRIVET: 2010-04-01, kl 20:23:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

MEN ÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!

I onsdags hann jag till skolan innan dagis ringde å sa att Liam spytt. Så var bara att åka och hämta honom på dagis. Eftersom jag inte hade barnvagn så bad jag syrran köra hem oss vilket hon gjorde. Men hon blev även med in. Vilket var väldigt DUMT gjort av henne!

Nu är det torsdag och Liam har inte spytt sen han var på dagis. Han har feber och han äter inget. Men han är pigg och som han brukar vara. På eftermiddagen började jag bli dålig å tänkte shit vad fan NEEEEEJ..... Jag åkte å köpte alkohol och lite mat. Mamma sa att blåbärssoppa var bra för magsjuka eftersom det lindrade å så. Så jag köpte det. Syrran berättade att hon var dålig så hon fick åka hem från jobbet. Nu är det kväll. Jag har spytt två gånger och syrran har spytt 5 gånger... Vi åker till elmia as tidigt i morgon och vill inte vara sjuka! Jag har sagt att jag åker oavsett om jag är sjuk eller inte. Men vet inte om syrran gör det. Jag vill verkligen dit!!!! Jag MÅSTE dit!!!!!

Tack Liam för att du smittade oss båda!!!!