SKRIVET: 2009-09-30, kl 00:29:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bajsmorgon

ja då var det ne sådan där morgon då man inte orkar gå upp, drar sig upp strax innan man åker. MEN idag kände jag bajslukten redan i hallen. Gick in till Liam där han satt å skrattade UTAN blöja. Han hade tagit av den å det var bajs överallt. Fy vad vidrigt. Var bara slänga Liam i duschen. Då blev han inte glad på mig. Sen fick jag ta ut han i det svinkalla vädret med blött hår. inte bra inte bra men vad gör man?... Skolan var dryg som vanligt. Var rätt ensamt idag faktiskt. Sen åkte jag och mamma till verkstaden där jag lämnade blodprov. Så skulle min läkare ringa upp mig när det var färdigt. Sen var vi inom på banken å sen åkte vi till syrran och fotade lite för hon har hämtat ut sin kamera nu som vart på lagning. Apropå det så måste jag lämna in min IGEN på måndag. Vill nämligen ha den med på marten på lördag haha :) Sen var det dags att hämta Liam och åka hem. Käkade lite mat å sen kom syrran hit för att passa Liam. Åkte in till stan, hämtade Brorsan, mötte Tony å gick till vuxenskolan där vi hade handledarutbildning 18-21 fast jag fick gå klockan 20 för idag var andra och sista dansträningen. Jag är skitnervös och kommer misslyckas totalt med dansen men hej vem bryr sig förutom jag? haha Halv tio typ åkte vi hem. Jag satt å kolla på film med syrran och nu har hon åkt. Så jag ska öva lite på Historiaprovet vi har i morgon och sen sova. God natt

SKRIVET: 2009-09-27, kl 23:12:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag 27 Sep 09

Fredrik hämtade Liam vid 11-11.30 typ. Dom skulle till skillingmark å åka fyrhjuling :) Vid 12.30 åkte jag in till stan å mötte upp Mikaela å Cecilia. Så gick vi bort till styckåsskolan för att dansa. Det var skitkul faktiskt. Visst hängde jag inte alltid med men ibland får man ju bjuda på sig själv så :p Dansade i 2 timmar å sen gick vi å fikade på sunnys cafe. Var rätt mysigt faktiskt. Har inte vart där. Innan var det biljardhall å mycket stor sådan. Nu var det litet cafe ist. Sen hämtade mamma mig och vi åkte hem. Vid 19 kom min underbara son hem igen :) Jag dansade det jag lärt mig idag för att öva lite. Å vad gör Liam? ja just precis så. Han sitter i dörröppningen å riktigt gapskrattar åt mig så fort jag ens rörde mig. Är han inte gullig så säg :) Idag somnade han inte förrän vid 21. Men än så länge har han iaf inte vaknat. Han har ju vart sådan att han vaknat vid 22 å är vaken till tolv ett någongång under den senaste veckan bara. Men inte idag inte :) så då ska jag oxå lägga mig å sova när jag skrivit klart här. Var och tittade till Liam förut för jag släckte lilla lampan i hans rum å han e ju så söt när han sover :) Trots mina misstag i livet så har jag lyckats göra världens sötaste kille ändå. Ibland har jag haft tur :) Jag älskar verkligen min lilla buse. Å jag har bestämt mig för att bli en bättre mamma än vad jag vart på senaste. Han är mitt allt.

Jag tror vi ska till Carro efter skolan i morgon så Liam och Novalie får leka. tyckte vi planerade det igår. Men får nog skicka sms i morgon och kolla om hon fortfarande vill :) Nu ska jag lägga mig. God natt :p

SKRIVET: 2009-09-27, kl 01:05:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Göteborg

Då ska jag berätta om fredagen. Var alldeles för trött för det när jag kom hem.

Vi kom ner vid tolv typ. Tillslut hittade vi en parkering å så gick vi till nordstan för lite shopping. Sara och Madde köpte en varsin jacka. Sen tog vi spårvagnen till Mc Donalds haha. Var faktiskt rätt mysigt där. färgglatt å anorlunda stolar osv. Mötte upp resten av klassen och Bosse å Hans utanför bokmässan klockan 15. Därifrån gick jag, Madde å Charlotte över till Universeumet. Vi var nämligen dom enda som inte skulle på bokmässan :) Var nästan inget folk på universeumet. Var jättegott å gå där i sin egen takt. Men vi fick lite lite tid tycker vi allt. Hann inte ens se på allt så en dag där hade inte vart fel. Var jättekul. Jag och Madde dansade :) Sen gjorde vi alla en väderprognos i tven, spelade massa spel å gjorde låtar osv. Mycket kul faktiskt :) 18.15 mötte vi klassen utanför bokmässan och gick till bussarna. Efter ett tag byter Bosse chaufför så att Mai får köra ist för han. Efter ett tag kör Mai på en grävling. Madde vaknade haha :) Mai blev så chockad att hon vägrade köra mer så Bosse fick ta över. Sen höll han på att ta tre rådjur så Mai var glad att det inte var hon som körde då. Vi var framme på skolan 22.30 ca å då skrek Linda på mig. Hennes bil var inte där så jag trodde hon inte kommit än. Men så hade Jonas köpt ny bil å så hade dom den. Hur skulle jag veta det? =) hehe. Kom iaf hem å kollade min farm å sen la jag mig och sov :) Nu ska ni få se lite bilder :)


Madde :)

Sara och Mikaela :)

Mai

Sara och Mikaela :)

Charlotte

Madde och Jag

Charlotte och Madde

Charlotte och Jag



Fler bilder kommer upp på min bilddagbok heter Liten88a där :)

SKRIVET: 2009-09-25, kl 10:43:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fortfarande på väg :)

Nu har vi varit och rastat oss på rasta. Och vi är på väg neråt igen. Radion spelar samma låtar iaf. Just nu är det en dålig. Jag får liksom ingen ordning på mitt liv med lars winnerbäck. Jag har ju inte direkt jätte kul så får ju sitta och uppdatera några gånger i bussen. Ska försöka ta lite kort oxå och sätta ut när jag kommer hem. Har än så länge bara tagit tre kort :) men ner kommer nog som sagt :) så bara hålla utkik :)

SKRIVET: 2009-09-25, kl 09:53:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Påväg till göteborg nu :)

Klockan 04.40 gick jag upp. Duschade i fyrtio minuter eftersom vi ibland inte har något vatten. Det kommer och går liksom. Asjobbigt men mamma har nog inte fått tag på vaktmästaren. Sen fixade jag min farmville. Är ju lite beroende om man säger så. Några fler som håller på med det? :) halv sju drog jag upp liam. Bytte blöja, satte på kläder och gav han nya droppar. Han fick d droppar i onsdags ist för ad. Han var på bvc på ett års kontroll och fick spruta då. Men det ska vi inte prata om nu. Åkte tio i sju och stannade på seven eleven för att köpa en dricka, en korv, en bulle och två chokladbitar gick på 75 kr. Dyrt drickan kostade 20 kr :( iaf så var jag på skolan kvart över sju. Mötte upp resten av klassen som skulle med halv åtta. Sen satte vi oss i dom två bussar vi har och började resan ner mot göteborg. Mikael sjunger du är det vackraste jag vet för mig. Men hon kan inte texten så blir mest samma mening :) jag åker med bosse, mai, mikaela, sara, madde och två till som jag inte kan namnet på :)

SKRIVET: 2009-09-21, kl 20:58:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndagen + Måndagen

I söndags lånade jag och Syrran mammas bil. Vi körde lite å sen stannade vi. När vi skulle iväg igen så satte milli i nycklarna å startade. Men bilen startade inte. Vi gjorde allt möjligt för å få bilen att starta. tillslut när jag nästan höll på å ringa mamma insåg milli att hon hade sin bilnyckel i :) haha Så nu vet ni att det går inte starta en nissan med en golfnyckel haha :D Innan vi åkte satt vi hos Linda och kollade på reprisen av Idol med MT å vad vi skrattade. Gör inget att man sett det förr. Det är lika kul varje gång :) hehe

Och idag var jag inte på skolan så Liam var inte på dagis. Vi var hemma å gjorde inget vettig. Fast nu har jag städat hans sovrum och mitt. Har även flyttat skrivaren och skruvat i 4 skruvar på mitt databord. Så nu har jag bara 4 rum kvar att städa. Det tar sig iaf. Så får väl börja med det nu. Skriver förresten ut bilder till Liams rum oxå. Otroligt svårt att välja vilka bilder man ska ha ju.

SKRIVET: 2009-09-20, kl 10:39:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Marten + Borttappat barn :(

Igår var det årjängsmarten och en väldigt underlig dag. Vid 13.00 åkte jag, Liam, Mamma, Syrran och Erica till årjäng för å gå på marten. Det är en marknad med tivoli och sånt. Där mötte jag upp med min kompis Therese å hennes son Ove. Han är 2,5år å jag har inte sett dom sen Ove var typ ja inte mer än 6 månader iaf. Så han var inte lik sig :) Men var jättekul å träffa dom. Vi strosade runt på gatorna å de var skitjobbigt med barnvagn. Det är nämligen bara en uppförsbacke hela vägen så att säga. En brant en. Å jag är inte så tuff att jag kör över folk. Men högst upp mötte vi en till barnvagn å dom däcken var 2cm ifrån mina däck å ÄNDÅ är det någon jävel som ska tränga sig mellan just där! Så då blev jag arg å körde över henne å bara gick därifrån. Man klämmer sig faktiskt inte emellan två barnvagnar sådär! Liam hade fullt upp med att titta på allt :) han hade dagen till ära fått en tuppkam av Erica :) På tivoli området var det ett stånd med 4hjulingar så jag bestämde mig för att vinne en åt Liam. Therese tog två remsor å vann inget. Mamma tog två remsor å vann inget. Jag tog 2 ramsor å jag vann :) Men inte fan vann jag 4hjulingen. Nej jag vann en liten orange Haj. Hmm. Men men jag vann ju iaf :) har faktiskt vunnit alla gånger jag tagit lotter på senaste tiden. Så på arvika marten ska jag nog köra på lite mer lotter :) När vi kollat igenom nästan allt så stannade vi för att jag skulle köpa mat. Liam gick å höll mig i handen å Ove gick själv. Vi stannade för å diskutera lite. Å rätt som det var efter 2 sekunder så var Ove borta. Å han hade ju hållt sig till oss hela dagen. Tog Therese ett steg så sprang han snabbt efter. therese gick upp för å leta å mamma ner. Jag stod kvar med barnvagnarna. Då kom en gubbe fram till mig å sa att det var en liten kille som gick med en tjej upp. Så när Therese kom tillbaka ner utan Ove sa jag att han gick nog upp med en tjej. Så hon sprang upp igen. Å sen kom hon ner med Ove. Mycket riktigt. Då hade en tjej bara tagit honom. Hon trodde han var ensam! Han stod ju med oss. Å ser man ett barn stå själv så frågar man väl dom i närheten om det är deras barn innan man tar dom?? Det hade iaf jag gjort! Men men. Ove kom tillrätta å dom åkte hem. Jag, Liam å mamma kikade vidare en stund å sen efterlyste syrran oss så vi åkte hem.
Det jag köpte var:
14 par strumpor till mig 100kr
6 par halkstrumpr till Liam 100kr
2 huvtröjor och 1 par byxor till Liam 120kr
1 T-shirt å 1 kjol till mig 50kr (Tror inte t-shirten passar hehe)
Mat 70 kr
Lotter 40 kr
En väska till Milli 150kr eller ja det var hennes födelsedagspresent som hon fick mina pengar till för å gå å köpa å sen lämna över den till mig haha.
Sen e det shopping i göteborg på fredag :) Å på arvikamarten första helgen i oktober. Å en present till mamma med :) Nu slänger jag in lite bilder :)







Jo förresten. På väg hem släppte Milli av mamma i Jössefors. Sen åkte vi till OK å handlade Olja eftersom hennes bil e lite cp. Sen åkte vi hem till Milli för å hämta upp Camilla som stod å väntade där. Sen kom vi kanske 100 meter eller så så började lampan blinka så Milli stannade omedelbart för att fylla på vatten. MEN det rök ur motorn å den bara spruta vatten ur vänster framände mellan spoilern typ. Så när det pyst färdigt hällde hon i mer vatten å mycket riktigt så sprutade det oxå ur. Så hon tog å körde bilen hem. Erica gick hem å jag, Camilla å Liam fick sätta oss hos syrran å invänta att Linda skulle köra hem mamma så dom kunde plocka upp mig. Liam drog i Millis gardiner som skiljer av stora rummet från scrapprummet. Så Milli skulle sätta upp de igen å då lutade hon sig mot stolpen och den ramlade ner haha. Så hon fick sätta sig å hamra upp den å så för brorsan ville inte komma :) Vid tio kom Linda och hämtade upp oss. Då var Liam väldigt trött. Så nu har Milli ingen bil. Å vi behöver en bil idag. Så får försöka ta mammas :) Lite bilder på väntetiden hos syrran :)



SKRIVET: 2009-09-16, kl 12:31:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bara massa rast

Idag började vi nio. Hela skolan skulle ha tema dag om demokrati. Vi kom till matsalen och fick ta en bit lapp sen skulle vi para ihop bitarna så fick leta upp folk med samma bild. Som tur var kom jag och sandra i samma grupp. En liten grupp på nio personer. Vi blev färdiga väldigt fort så vi hade rast i en och en halv timme tills vi möttes i aulan halv tolv. Där kollade vi på dom andras tavlor och sen sjöng vi en låt. Sen tolv fick vi rast igen. Fram till ett då historian börjar. Vi är inte taggade alls. Vill bara hem. Den lärarn är inget bra. Bara pratar och pratar och pratar och man fattar inget. Men nu sitter jag sandra och iris utanför salen och väntar på lektion. Eller iris väntas på bussen för hon har sådan lyx att hon inte har historia.

SKRIVET: 2009-09-12, kl 22:37:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Usch fy å blä

I morse 07.02 gav jag Liam välling i sängen så gick jag å la mig å sov. vid 8.30 vaknade jag av Liam å gick dit å kolla. Han låg å sov. Drömde väl något. Skickade sms till Carro å kollade om jag fick komma fast att jag var otroligt sjuk. Det tyckte hon inte var en bra ide =) Så nu har jag dåligt samvete för att Liam inte fick gå på Novalies 1års kalas. Men men sånt som händer. Sen sov jag till 13.00 igen. Då gick jag och Liam upp. Hade otrolig huvudvärk å ville inte alls vara jag idag. Senare på eftermiddagen runt 16.30 eller så så gick jag, Liam, Mamma å Laika ut i skogen för å plocka kantareller. Till mamma för jag äter inte sånt. Hittade en del OCH gick vilse.... Och jag kan ju säga att jag INTE rekomenderar att bära en ettåring i skogen i nästan 2 timmar. det var det jobbigaste jag gjort tror jag. Hoppa över bäckar å skulle se till så han inte fick grenar i ansiktet osv. Men till slut hittade vi ut till vägen iaf å då hittade vi hem :) Liam somnade klockan sex. Men nu har han vaknat igen å ligger å skriker som bara den. tror han har ont. Har gett han alvedon men ska ge han lite mat igen så får vi se om han vill somna om sen. Jo förresten när vi kom hem från skogen hade jag TVÅ fästingar som kröp runt på mig. Jag dränkte den ena i saft å den andra i vatten. Hitta iaf inga på Liam den här gången.

SKRIVET: 2009-09-11, kl 23:32:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Världens bästa fredag

Lämnade Liam på dagis 09.30 å sprang på stan för å leta present till Novalie som fyllde 1år den 9/11 å har kalas i morgon. Hittade till slut något. Åkte å hälsade på syrran med mamma. Å sen vid 12 hämtade jag Liam. Han satt å lekte med skeden. Visade fröken att han var mätt. Hon berättade att Liam ätit två portioner :) hehe. På måndag blir det vanlig inskolning å på tisdag skulle han få sova med dom :) Så går bara fint på den fronten..

Var på skolan vid 12.15 typ. Träffade Rasmus å Cassmand så stod å snackade lite med dom innan jag gick vidare. Sen kom Sandra. Var bara jag och Sandra där i våran grupp. Är typ aldrig någon med på den svenska lektionen. Men tråkigt med grupparbete när ingen i gruppen är med. Klockan 13.25 slutade vi iaf för att gå till Ingestrand för lite aktiviteter. Jag satt med Sandra, Sara, Rasmus, Cassmand och Timothy tror jag han hette. Vi var inte med på lekarna så vi begav oss tillbaka till skolan vid 14.40 typ å mamma kom å hämtade mig. Vi släppte av Sara på vägen. Sen hem.

Sofia skickade sms till mig vid 19.09 å frågade om det går någon buss till mig. 18.11 svarade jag att det gick en 18.20. Hon hann med den fast det var kort varsel så stressat måste hon ha gjort =) Såg på en film, åt mannagrynsgröt å sen pratade hon i telefon hehe. Nu har hennes pappa hämtat henne å jag ska lägga mig. E så otroligt snuvig å huvudet bara värker. Ska fråga Carro i morgon om dom vill ha med mig på barnkalas trots att jag är sjuk eller om jag får stanna hemma.

Natti.

SKRIVET: 2009-09-11, kl 11:38:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haha

Igår satt syrran och tittade på bilar på blocket. Och så frågade hon vart får man tag på delar till en sådan? Är ju inte direkt så att man hittar dom på ikea. Och då sa jag va ikea? Och hon skratta och sa nej jag menar bildelar. För hon fick för sig att hon sagt bilar inte ikea. Så jag såg ut som ett frågetecken och sa vadå har ikea bildelar? Och då började milli skratta och sa nej jag menar biltema. :) jag sitter hos milli nu. Snorar som bara den gör jag :( jag vill inte vara sjuk idag. :( nu ska jag hämta liam strax och sen åka till skolan.

SKRIVET: 2009-09-10, kl 23:35:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

In i duschen å god natt.

Sista halvtimmen på ebgelskan var skitjobbig. Såg knappt texten eller nått så ont hade jag. Nu e jag väldigt snuvig å :( syrran, mamma å brorsan har vart här å ätit middag. Så en hel familjemiddag hade vi idag. Mys :D Sen såg jag och syrran på Idol. Skrattade rätt mycket. Vissa e för tokiga alltså. Sen har jag diskat 3 omgångar å gjort min läxa tills i morgon.

Kanske ska gå med Mikaela på ingestrand i morgon? Vi slutar 14 för å få vara med på det tror jag. men märks väl i morgon vad det blir. Nu ska jag duscha å sen sova. Hoppas snuvan är borta tills i morgon :)

SKRIVET: 2009-09-10, kl 14:00:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolan

Nu sitter jag på skolan. Eller jag går gör jag. Vi har rast från engelskan. Jag har världens huvudvärk och håller en tablett i handen som jag fick av mikaela. Vi väntar på lisa. Hon pratar med bo. Sen ska hon köpa smörgås tror jag. Börjar om en kvart igen. Sen slutar vi halv fyra så inte länge kvar. Om man ser positivt på livet. Syrran ska hämta mig. Hoppas hon kommer ihåg det.

SKRIVET: 2009-09-10, kl 10:32:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mobilblogg idag

Då bloggar jag från mobilen för första gången i hela mitt liv. Men någon gång ska var första. Jag har lämnat liam på dagis. Han är så duktig att han klarar sig själv :) i morgon skulle han få äta med dom så då blir det längre. En halvtimme längre men ändå. Efter att jag släppt av liam åkte jag till syrran. Vi satt och planera lite till halloween. Men nu är vi ute och kör lite. Varför får ni inte veta. Eller nja haha milli skulle kolla på saab. Hon vågade inte åka dit själv. Men nu sitter jag i bilen och milli säger t mig att skriva upp nr av olika slag så jag får väl dra mig mot det sociala livet lite då :)

SKRIVET: 2009-09-09, kl 21:18:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart natten

Jag gick upp vid 8.15 idag. Duschade å gjorde mig i ordning. Då hör jag ett gapflabb. Lilleman som står i sängen och skrattar. Vet inte åt vad men något var tydligen kul =) Tog upp han å bytte blöja, tog han av tröjan som han sover i å skulle sätta på nya kläder när jag upptäckte fästingen som satt på axeln. Jag la ner Liam på golvet å bad mamma komma över å ta bort den. Det gjorde hon. Klädde på Liam å åkte till dagiset. Gav Liam frukost i bilen då vi vart lite sena. Var på dagiset typ 09.20 å sen 10 min senare fick jag gå för Liam behövde ju inte mig. Han satt å lekte så fint å märkte inte ens att jag gick därifrån.

Gick till syrran å planerade Halloween lite. Min familj firar halloween. Jag och syrran gör i ordning middag å fixar lite lekar osv för familj och kompisar osv. Vi brukar vara ca 12 personer så lite jobbigt att laga middag till alla. Men alla uppskattar det å tycker det e kul. Vi e ju givetvis utklädda :)

Klockan 11 gick jag tillbaka till dagiset å hämtade Liam. han satt i sandlådan å lekte för sig själv å blev iaf glad när jag kom :) Mamma körde mig till skolan. Jag tog med mig Liam dit =) Mina klasskompisar blev väldigt glada över att jag hade med mig Liam. hade historia å Liam kröp omkring på golvet å lekte å hade sej. Han satt å skrattade väldigt. Så kan säga att alla tittade nog mer på han än på filmen haha :D Men halva lektionen gick å han bajsade. Hade inte med mig blöjor eftersom det blev bestämt i sista sekunden så mamma kom till skolan med rena blöjor å jag fick sluta då ist så slutade klockan 14 idag. Men nu har dom sett Liam iaf :)

Tänkte städa å grejer idag. Men Liam har precis somnat typ å jag är astrött så ska oxå krypa ner i sängen snart. Städa får jag göra i morgon :) Då ska jag bara lämna Liam på dagiset å sen gå till syrran igen å planera mer om halloween.

Laika var här förut. mammas hund. Min dörr stod öppen. Hörde att hon sprang omkring å sen försvann. Tog med mig Liam bort till mamma å när jag går tillbaka så ser jag Liams fotboll på gräsmattan. Den såg väldigt liten ut. Så gick fram till den å tog upp den. Mycket riktigt har Laika sprängt den. Hon gick alltså in på Liams rum å tog med sig hans bästa leksak ut å sprängde den. Hundar ska inte ha plastfotbollar!!!! Då e det väl bara köpa en ny till Liam.

Jo förresten. Kanske får åka in till akuten med Liam. Fästingbettet är väldigt rött och irriterat så blir det värre än såhär så måste vi åka in. Men nej nu blir det sängen. natti!

SKRIVET: 2009-09-08, kl 23:24:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Andra inskolningen

Liam började 9.30 idag. Gick till mamma typ 5 över 9 så sa hon e det redan dags tycker du. Så jag sa ja han börjar ju om typ 30 min. Å då fick mamma fart iaf. :) Jag var stressad hela vägen till stan. I stan blev vi stannade av polisen till råga på allt. Mamma körde alldeles för fort å fick tvärnita för polisen. hade inget bälte å framdäcken är väldigt olagliga. Men polisen kolla hennes körkort å om hon var nykter å sa ha en fortsatt trevlig dag. Han var nog på bra humör idag haha :D Men kom iaf 9.25 så inte sen iaf :D

På dagiset så var jag å Liam inne med fröken i 35 min typ. Sen gick vi ut. Liam var med Maria å jag var med andra barn. Han tittade inte ens efter mig å var fullt upptagen med att kolla vad barnen gjorde :) Så Maria sa till mig att om han e så snäll alltid så behöver vi inte inskolning nästa vecka. Å det vore väldigt bra då jag inte får ta ledigt mer. å kanske längre dagar redan i slutet av veckan. Vore bra.

Efteråt åkte vi till syrran å skrev ut en bild på Liam att ha vid hans hylla på dagiset. Å sen åkte vi till min skola. Träffae Sandra och Madde med en gång typ. Så vi tog med oss Rasmus å begav oss till musikskolans filmaula för å se film. Vi började tro vi kommit fel när alla andra kom. Filmen var dålig men vi slutar direkt efter filmen så jag slutade 14.15 idag ist för 15.30 Super :D

SKRIVET: 2009-09-07, kl 20:40:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sova vad är det?

Liam håller på å bli sjuk. Så han e riktigt gosig idag :) Sitter still i knät i 30 min med huvudet intill mitt bröst å bara myser. brukar han inte kunna göra då han knappt kan sitta i 3 minuter =) Men han e ju som sagt lite gnällig oxå ju. Så ska ge han alvedon nu å astmamedicinen så hoppas jag att han snart somnar :)

SKRIVET: 2009-09-07, kl 15:57:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första inskolningsdagen

Var på dagiset med Liam klockan 10-11. Han fick inte vara med barnen idag utan dom var ute å vi var inne med hans fröken Maria. Hon tyckte han var riktitgt duktig då han satt å lekte själv å var i hennes famn osv. han e snäll den lilla busen. Kom hem å busade lite medan mamma var här å fixade saker på min data. Han skrattade massa massa massa :) Så söt när hna gör det :)

Nu sitter jag på Facebook som vanligt på Farmville. Behöver fler grannar så snälla snälla lägg till mig som granne på facebooks farmville =) Jezzica Carlmark :D

Nu ska jag ta upp lillen som vaknade. Han har ätit pannkakor innan han somnade så sov nog gott. han börjar nog bli sjuk. Är jättevarm å är röd i å runt ögonen :(

SKRIVET: 2009-09-07, kl 08:30:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart dags

Har vart vaken i 35 minuter å har hunnit duscha. sitta här å ge Liam gröt till frukost. Han hade en egen sked, åt med sin hand å ville ändå ha min sked med. Söt unge :) Nu sitter han på sitt rum å leker medan jag sitter här. Ska snart byta blöja och klä på han å sminka mig. Är snart dags att åka till dagiset för första gången. Därför är jag ledig från skolan från förmiddagarna hela veckan :) Idag har jag ju inget på eftermiddagen så är helt ledig. Men på tisdag åker jag till skolan för å se en film som heter Darling tror jag det var :) Så rätt slappt. Men men. Vad tycker NI jag ska bli för något??

Sitter på Facebook nu å leker med farmville. Alla säger jämt hur kul det är å bla bla bla. Så igårkväll tänkte jag att jag får väl testa då. Å nu e jag redan på level 7 :) kul kul :D

SKRIVET: 2009-09-06, kl 18:34:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart hemma

Linda kom hit med en present till Liam eftersom hon inte kunde komma på kalaset. Han fick byxor, t-shirt och en tröja. Efter typ en timme åkte hon hem å jag och mamma åkte till syrran å hälsade på. Satt i hennes goa soffa å snackade lite skit. Hon såg på Beck på bio igår å tyckte den var skitbra. Efter typ en timme eller så åkte vi hem. Å då fick jag sms av Fredrik om att dom åkte. Så ja typ nu när som helst så borde min lilla skit komma hem :D Då blir det borsta tänderna, läsa saga å hoppa i säng. Visst är det kul att komma hem till mamma? =) I morgon börjar första inskolningsdagen på dagis :D

SKRIVET: 2009-09-06, kl 10:08:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ensam

Ja då var man ensam igen. Liams farfar var precis här å hämtade honom. Han ska hem till pappa på kalas :D Han var ledsen min lilla kille. Idag var nog ingen rolig dag. Så idag ska jag roa mig med att städa å sova. Städar snabbt så sover jag längre :) Det var en bra ide. Kanske ska ut å gå oxå. Ska ta det här bantningsförsöket på allvar. Får väl börja med dyra cambridge annars. Det hjälpte ju iaf :) Men får titta på det en annan månad. Försöka med detta först :) Nej nu börjar jag städa faktiskt så det blir färdigt idag.

SKRIVET: 2009-09-05, kl 15:14:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Busat

Nu e jag trött efter att ha busat med lilleman. La han precis i sängen för han verkar väldigt trött han med. Syrran har vart här en liten stund. Sen gick vi till mamma å sen åkte hon hem. Jag ska väl snart börja med maten. Den ska vara färdig klockan fyra är det tänkt. Glöm nu inte grönsakerna Jezzica :D Ska väl försöka gå ut å gå oxå efter maten. fast det regnar lite men det tål jag. Eller ska jag ut nu så Liam kan sova i vagnen å göra maten till 5 ist? nja nej det blir nog inte bra å äta middag så sent för han. Men e lite sugen på å gå :) Ladda MP3n med bra musik å försvinna i sin egen lilla värld för en stund. Men nej nu får jag nog börja med maten.

SKRIVET: 2009-09-05, kl 11:41:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Uppe klockan 9 på en lördag. Det känns. Men i morgon får jag sova hela dagen efter 10 typ =) Liam åt lite halvhjärtad frukost idag. Det mesta åkte ner på golvet. Men han fick hoppa i säng direkt efter så han somnade nästan innan man la han på kudden. Förresten så beställde jag bläckpatroner förra veckan som skulle komma denna veckan. Nu e det lördag så med andra ord kom de inte denna veckan. Dåligt. Å mina böcker jag beställt till skolan har inte heller kommit. Skulle ta mellan 7-10 dagar å jag beställde den 22e. Sånt är störande. Mycket störande. På måndag börjar Liam dagis. Jag e lite nervös faktiskt. Å så får jag nog berätta för dom om hans sjukdom. Eller? Dom kanske funderar på varför han ser så läskig ut annars. Får nog bli så. Å på lördag ska vi nog på Novalies 1års kalas. Hon fyller ju på onsdag egentligen men :D Liam skulle nog tycka det var kul. Får försöka med det iaf. Nej nu ska jag städa lite innan min lilla sötis vaknar :)

SKRIVET: 2009-09-04, kl 11:23:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nalle Puh

Den Nalle Puh leksaken jag köpte till Liam berättar 8 sagor och sjunger 8 sånger. Den ena sången låter det som att han säger Liam i. Liam Liam lej men mamma sa att han nog sjunger Lian Lian lej men mycket coolare om det är Liam haha :D

Traktorn Liam fick av mamma kom han å gav mig förut. Den ramlade i 4 bitar. Bra sak eller? Ska åka å se om vi får byta den. Men har inte kartongen kvar då den är ute i ösregnet. Men kvittot har hon nog kvar antar jag.

Nej nu ska jag snart dra till skolan. Tråkigt. Men har iaf gjort färdigt det jag ska göra så det är skönt :)
12.30-15.30 Svenska

Nu skaj ag ta på lillen gummistövlar å gud hjälp mig :)

SKRIVET: 2009-09-03, kl 23:25:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Liams stora dag :)

Hmm var ska jag börja? Mina kusiner skulle tydligen "hoppa" in på bloggen så bäst jag skriver något intressant idag :)

Hade Samhällskunskap 8.30-11.30 vi skulle göra en helt ny värld från grunden. Rätt svårt å komma på vad som var viktigtast å vad man skulle börja med å sådana saker. 11.30-12.30 var det lunch å vi passade på å kolla vad vi fått på Palletten. Jag, Madde, Iris å Sandra hade fått vårt 1a val. Film. Så tisdagseftermiddagar ska vi ägna oss åt att se på film. Precis se på film :D Vi var en hel hög på det iaf såg vi. Å någon på våran skola heter Snorren haha :D 12.30-15.15 hade vi engelska. Såg på About a boy. Ja vi ser på mycket film på skolan haha. Försökte ta kort på Madde, Sandra å Mikaela i skolan idag men ingen ville vara med på kort så blev inget bra :( hehe.

Mamma skulle absolut äta mat på Kockis först å hon hade inte satt på Liam finkläderna som jag bad henne om. Så när jag kom hem vid 16 så var jag mycket stressad. ringde mamma å sa att hon får faktiskt komma över å klä på Liam medan jag gör tårtan. Men hann knappt lägga på förrän Madde, Tomas, Alexandra och Linnea kom. Slutade med att Tomas gjorde tårtan medan jag dukade bordet. (Nej Jennie jag tog ingen bild på tårtan men den blev fin) =) Jag köpte 2 tårtor igår. Å öppnade en idag å den var MÖGLIG??! fan vad äckligt. Tomas tyckte inte det var fränt så vi tog den andra tårtan ist. Ska åka in med den i morgon å kräva pengar tillbaka.. Iof bara 18 kr men ändå. Ska fan inte sälja mögliga saker till mig inte :( Sen kom min underbara Linda :) Och sist kom Kenny, Carro och Novalie :) Vi satt å fikade å dom var väldigt dåliga på att äta. Men blev mer över till andra kalaset då typ. Barnen lekte lite å verkade ha rätt så kul iaf. :) 3 barn satt mitt i rummet å lekte å vad gör Liam? Han sitter lite i utkanten för sig själv och leker med saker som ingen annan vill leka med :) hehe. Men när Alexandra och Linnea åkte hem då knuffade han Novalie ist. Riktigt snäll kille. Hon grät lite snabbt å Liam tjöt länge hahaha. Fattade han inte att båda skulle ramla eller tänkte han att hon kunde stå upp med hans vikt oxå eller? hehe :) kalaset var från 16.15-18.00 typ.

Andra kalaset 18.00-20.00 =) Min Linda var med på det kalaset oxå :D Syrran å Camilla kom. Sen kom brorsan och Mamma. Sist och minst kom Sofia :D Vi öppnade paket. Liam drog lite i pappret på Millis present men sen var det kört. Jag öppnade å han lekte kan man ju säga :) haha. Men han verkade gilla det han fick. Så tack så mycket allihopa för presenterna :) Brorsan sa han skulle äta massa massa massa. men den första tårtan tog inte ens slut så nu har jag en tårtbotten liggandes. Milli köpte med en till eftersom den andra var möglig. Någon som vill ha en ny tårtbotten? ;) hehe

Mamma gick hem. Milli, Camilla och brorsan åkte hem. Linda och Sofia åkte hem efter att sofia tafsat färdigt på mina bröst. Det e något konstigt i huvudet på henne att hon alltid måste titta å känna på dom innan hon lämnar mig. Haha nej inte så ofta faktiskt men det händer hehe... Läste en god natt saga för Liam. Pelle Svanslös får en kompis. Han satt med sin Teddy å snosade i mitt knä. Så himla underbart. Han har börjat dra omkring den nallen vart han än går. Den han fick av sina farbröder Jimmy å Carl i doppresent. Han e så himla söt när han kommer med den. Han håller den i handen faktiskt :) hehe. Men han somnade strax efteråt å jag roade mig med att ta kort å skriva upp alla presenter han fick. Jag skriver ju upp allt han får från min sida. Ända sen julen 08 :)

Måste göra klart min bokuppgift tills i morgon. Börjar 12.30 så hoppas jag hinner det i morgon för orkar verkligen inte nu. Vart vaken sen 05.30 typ ju :(

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från kalaset å hans presenter. Blir en del bilder så ni får stå ut med massa bilder :)












Presenter från Linda N :D



Presenter från mig. + skorna jag lagt ut innan.

Presenter från mormor men i dvdhyllan e det bara astrid Lindgren som e från henne

Från Carro å familjen

Present från moster

Från Sofia

Från Madde å familjen

Från morbror

Det var visst en hel del bilder. Är 2 presenter han inte fått än vad jag vet. Men annars ska det vara allt. Är bara att kika. Lägger upp massa bilder på BDB ikväll så gå gärna in där å kika. Liten88a heter jag där.

SKRIVET: 2009-09-03, kl 07:11:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis älskade Liam på 1årsdagen

Idag blir Liam 1år =) Han har fått öppna paketet med sin fotboll och nu springer han runt på golvet å leker med den. han håller så hårt i den att man inte får ta ifrån han den å den e ändå större än han haha. Fast klart han gillar den han fick ju välja själv :) Nu ska jag ge älsklingen lite frukost, sen ska jag diska efter frukosten, klä på mig och honom och sen sminka mig., Får väl ge mamma lite käk till han med så han får mat sen :) Men nu ska jag snart dra till skolan :(

SKRIVET: 2009-09-02, kl 22:46:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

BB för 1 år sen

Nu är det precis 1år sen jag åkte in till BB var framme ca 23.30 :) Så nu vet ni det :)

Har städat alla rum utan köket. Jag orkar inte städa det :( Men e bara 4 kastruller, dammsuga å torka bord å bänkar kvar så inte mycket. Men e trött. Å baka hann jag inte. Men dom får äta småkakor på kalaset ist :) Men först ska jag vara i skolan hela dagen :( Vill vara med min lilla kille jue :p

Får lämna med kläderna till mamma så hon får byta på han innan hon hämtar mig för i morgon blir det stressigt värre :) Nej ta köket nu sen duscha å hoppa i säng *Längtar* :)

SKRIVET: 2009-09-02, kl 16:43:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket att göra inför i morgon

Gick upp klockan sex idag. Satte mig å åt panpizza till frukost. Liam vaknade så han fick oxå frukost. panpizza å mjölk som mamma. Det tyckte han var gott. Men det kommer inte bli en vana då pizza kanske inte är den bästa frukosten :) Åkte ovanligt tidigt till skolan idag. Var där redan 8.10. 8.30-11.30 hade vi Matte 11.30-12.30 Lunch å sen 12.30-15.30 hade vi Historia. Å jag måste säga att det e fan den tråkigaste lektion vi har. Satt å kollade på alla förut typ. 3 skickade sms (ink jag) 3 satt bakåtlutade å softade å resten hängde över borden haha. Våran lärare pratar i ett å så säger han typ men det blir lite längre fram å det bryr vi oss inte om å det finns massa blandade teorieer bla bla bla så man vet inte riktitgt på vad man ska lyssna på...

Syrran och brorsan hämtade mig idag. Vi åkte å handlade till kalaset i morgon. Liam fyller 1 år kan inte fatta det faktiskt :( Köpte massa massa massa saker. Å idag har jag massor å göra för här ser ut som om en orkan slagit ner. Så måste laga mat, städa å fixa å samtidigt underhålla Liam för har ju inte sett han sen 8 i morse :( Måste få gosa lite oxå. Å baka ska jag göra. Massa massa massa. Bara börja då :)

Älskade lilla liam blir så stor å grann i morgon :) 03.16 iaf så om några timmar :) Längtar ju nästan haha. Å pappret räckte inte ens att slå in alla presenter så jag får väl ge han dom oinpackade då :)

SKRIVET: 2009-09-02, kl 07:34:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdagen

Sov till 07.28 idag. Shit bara snabba sig upp. Liam fick sitta å äta själv medan jag gjorde allt annat. Var på skolan 08.15 å då mötte jag upp Madde, Sandra och Sara så gick vi till musikskolansbiosalong där vi skulle se på film. Vi började tro vi kommit fel men tio min försent staplar nästan alla + lärarn in. Sen var det ju några som kom en halvtimme in i filmen oxå. Filmen var inget bra å lång var den. 2 timmar å 6 min Rosens namn hette den. Vi valde paletten idag så får se vad vi får. Slutade 15. 15.45 fick jag nog av att vänta på mamma å tog bussen in till stan med Iris. Jag hade inga pengar på telefon, inte mamma heller. Å när jag skickade sms till mamma eller ringde från iris telefon så svarade hon inte. Så ringde Linda och hon svarade men kunde inte hämta eftersom Christian hade bilen. När jag satt på bussen ringde Linda och sa att mamma var på väg å att jag skulle gå till palmviken. Typ 16.30 åkte vi hem. Illa vet ni när man slutar tidigare.

Hade världens huvudvärk när jag kom hem. Satt å busade med Liam som inte ville sova. Men vid 22.30 somnade han äntligen. Det gjorde jag med :)