Snart läggdags

Ja Roland kom ju klockan 15 å hämtade Liam. Så jag diskade å sen gick jag till mamma. Hon ringde Telia åt mig igen å nu ska dom komma på tisdag för dom säger att jag har både internet å hemtelefon. Jo men visst hörrni. Ska bli gott å få eget internet så slipper man ha en sladd i fönstret å så. Sen drog ju mamma ut sladden till internet förut utan å säga till mig så blogginlägget jag skrev blev ju inte sparat. tråkigt. Sen åkte vi in till Edane å köpte mjölk, bröd å korv. Kanske Liam kan få smörgås till frukost i morgon då ist för äcklig gröt :) Eller så får jag väl göra ordentligt så det blir gott :) Mamma bara skratta åt mig. Men hon är van för det var en gång då jag bakade kanelbullar med vitpeppar ist för kanel. Så nu får man höra det varje gång man bakat bullar :) Tur släkten har något å klaga på :P

Sen kom Camilla och brorsan en stund. Och sen kollade jag på Unga mödrar. Vid 20.30 kom äntligen älsklingen hem =) Han låg och sov så trevligt så. Så jag tog bara av strumporna och byxorna så la jag han i sängen. Han sover än. Han grät precis så jag gick dit å kolla men han sov så han drömde väl nått läskigt.

Förresten så tar han typ av sig tröjan nu. Igår när jag hämta han i sängen hade han dragit ut armarna ur båda ärmar så den satt liskom bara i halsen så snart drar han den väl över huvudet med.

Nu ska jag göra oboy å sen göra mig i ordning för sängen. I morgon ska vi till apoteket å hämta min medicin. Kan behövas efter 4 månader utan. Jag jobbar inte så snabbt (A) Och ringde barnomsorgen om min inkomst gjorde jag inte heller så får nog fixa det i morgon :)


Kommentarer
Postat av: Manilla,mamma till Liam

hahha de där med kanelbullarna va kul haha du måste blivit irriterad som fan när du smaka på dom sen efteråt.

Vilken söt bild, ser helt glad och busig ut.

Svar:

ja gud tiden bara rusar iväg ju. Jag hinner knappt med. Innan Liam föddes så gick tiden i normal takt och nu är det typ som om allting snabbspolas.

Det händer så mkt hela tiden och dom bara växer och växer.

KRAM

2009-08-13 @ 23:42:04
URL: http://maanilla.blogg.se/
Postat av: Manilla,mamma till Liam

haha va typiskt !

Ah jo ja kan tänka mig att dom inte åt upp dom hahah . Undra va dom tänkte sen haha :P

2009-08-14 @ 00:47:21
URL: http://maanilla.blogg.se/
Postat av: Manilla,mamma till Liam

hhaha ne de kanske e lika bra egentligen haha :D annars kanske du aldri vågar ge dig på bakning igen haha.

Va ska ni hitta åp idag då?

Kram

2009-08-14 @ 08:59:00
URL: http://maanilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0