Fullspäckad dag :D

Vaknade av att Linda skickade sms i morse om att hon skulle åka om 40 min från koppom. Så jag svarade att då sover jag 10 min till. Sen vaknade jag igen av sms från Linda där hon skrev att hon var seg som vanligt å inte åkte förräns nu. Då hade det gått mer än 40 min :) Jag gick över till Mamma med Liam å sen åkte jag med Linda vid tio. Vi åkte till Loppisen i Jössefors. Gick två varv. Träffade Mai en klasskompis :) Vi hittade inget av intresse å begav oss till Lindas mormor. Hon bor typ i Glava men kommer inte ihåg vad det heter där. Sölje kanske? haha bra koll jag har på området :p Vi satt å åt bullar å pratade lite. Sen vid 12 åkte vi därifrån och in till dottevik. Där kollade vi runt på Erikshjälpen. Oxå en loppis i princip. Jag hittade ett sådant databord jag vill ha men tänker inte köpa det :) När vi kollat runt där utan att hitta något så åkte vi inom Linda och hämtade posten. Hon fick sitt kontrakt på lägenheten :)
Vid 13 gick vi och åt mat på Mulan. Det var första gången Linda åt där men hon tyckte iaf att det var gott så blir nog fler gånger. Sen var vi inom tiokronan. Fattar inte varför det heter så än när typ inget kostar 10 kr längre. Sen gick vi in i Fiskebutiken som hade utökat sig till en hembutik. Alltså dom sålde fiskesaker som vanligt men även stolar, ljus, lampor, kuddar osv. Det var lite underligt :) Gick in på Jysk där jag köpte en madrass och en kudde till Liam och även ett duschdraperi. Måste köpa halkskydd till badkaret oxå så Liam inte ramlar och slår sig men det får mamma nog hjälpa mig med för var inte mycket jag förstod :) Vi gick in på Ica och postade lite paket och skulle åka till Arvika Bostad för å lämna Lindas kontrakt. Men så kom hon på att hon kunde åka till banken och betala hyran först å sen be om nyckeln idag. Vi åkte till banken och hyran blev betald. Åkte till Arvika bostad å dom gav Linda nycklarna med en gång så jag bad om mina oxå. Å jag fick oxå nycklarna redan idag :) När vi kommer ut därifrån kommer Linda på att hennes väska är borta! Jag säger att hon nog glömde den på banken. MEN banken är stängd. Vi åker dit, en kille går ut från banken så vi smiter in i dörren innan den går i lås. Sen står vi å bankar på dörren innanför tills någon öppnar. Hon öppnar för oss. Vilket jag aldrig gjort ifall det hade vart rånare :) väskan låg kvar och allt var kvar i :) Åkte till Lindas lägenhet å kollade läget. Mätte stora rummet eftersom hon ska köpa soffa. Kollade även källaren och tvättstugan. Sen åkte vi vidare till min lägenhet. Visade upp den för Linda och kom på att Liams nya rum är typ 3 gånger så stort som det han har nu så får nog köpa mer saker till han nu när det får plats :) Kollade även min källare och fy fan vad läskig. Hörde barn som skrek, korridoren var lång och smal och lamporna tändes automatiskt. Tvättstugan var typ lika stor som min lägenhet. Den var enorm. Fast var iof 2 tvättstugor men ändå. Vi åkte inom EM å kollade på Soffa oxå. Linda hittade nog en hon ville ha :) Efteråt åkte vi till OK å bokade kärra. Men kärran hade redan bokats åt oss eftersom Jonas fixat det :) Han jobbar där. Sen tankade Linda och vi åkte hem till mig å var hemma runt 17. Trodde det skulle gå snabbt idag men tydligen inte :) Hämtade Liam hos mamma å sen sov han från 17.30-19.30 sen vaknade han å fick vara med å packa sina leksaker. I morgon flyttar jag :) jag och Linda ska flytta samtidigt å nästan grannar :) Så denna helgen blir det filmkväll å nästa helg blir det tacoskväll. Helgen efter där får vi se vad Milli har hittat på för bus till oss :) Nu ska jag diska det sista och packa ner det. Sen är det bara datorn å tillbehör kvar att packa. Och städa då förstås men jag behöver inte städa noga :)

Jo förresten. På tvättmaskin stod det att jag skulle rengöra pumpen så jag ringde mamma å frågade vart den satt. Hon skickade över Tommy som fixade det åt mig. Vad var problemet då? En strumpa satt fast. Jag har alltid sagt att tvättmaskin äter strumpor eftersom hälften alltid försvinner och nu vet jag att det är sant. Strumpan slängde jag då den nog aldrig får tillbaka sin riktiga färg. Den har vart borta ett bra tag. Slängde andra strumpan med så slipper fundera på vart den andra är å så :)

Nej hänga lite tvätt, diska och sova kanske? Liam har precis somnat om :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0